19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Game Of Thrones heyecanla izlendi

Demir taht üstüne kurulan oyunlar tüm hızıyla devam ederken Westeros ve Essos halklarını bekleyen çok daha ölümcül bir tehlike artık kapıda.

15 Ağustos 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Game Of Thrones heyecanla izlendi

Her sezon Ak gezenlerin gelişini işaret eden en uzun kışın yakında geleceğini belirten ‘Winter is Coming’ cümlesi tekrarlanıyordu. 6. Sezonda Ak gezenler aktif olmaya başladılar. 7. Sezon bölümlerinde ise Ak gezenler artık insanları koruyan duvara çok yaklaştılar. Yedi Krallığın bir an önce kendi içlerindeki savaşı bir kenara bırakıp Ak gezenlere, ölü ordusuna karşı birlik olmaları gerek! Bunun bilince olan ise çok az kişi var. Daenerys Targaryen kızıl kadının öğüdüne uyup ak gezenlere karşı durabilmek için Jon Snow’u birlik olmak için yanına çağırdı. Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. 

Demir taht üstüne kurulan oyunlar tüm hızıyla devam ederken Westeros ve Essos halklarını bekleyen çok daha ölümcül bir tehlike artık kapıda.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm finalinde son bir hame yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.