19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gülperi dizisi 9.bölüm heyecanlandırdı

Gülperi 9. yeni bölümden 2 fragman geldi. Gülperi yeni bölüm 2. fragmanda; Kadir, Şeyma’nın kolyeyi çalıp Bedriye’nin üzerine attığını öğreniyor. Şeyma Gülperi ve Bedriye’den özür dilemeyi teklif ediyor. Ancak Kadir yaptığı bu büyük hatayı affetmiyor ve ‘boşanıyoruz’ diyor.

10 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gülperi dizisi 9.bölüm heyecanlandırdı

GÜLPERİ 9.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Gülperi 9. yeni bölümden 2 fragman geldi. Gülperi yeni bölüm 2. fragmanda; Kadir, Şeyma’nın kolyeyi çalıp Bedriye’nin üzerine attığını öğreniyor. Şeyma Gülperi ve Bedriye’den özür dilemeyi teklif ediyor. Ancak Kadir yaptığı bu büyük hatayı affetmiyor ve ‘boşanıyoruz’ diyor. Kadir, Gülperi ve çocukları yeni evlerinde buluyor. Can’ın bu konuda Kadir’e yardım ettiği de görülüyor. Kadir Gülperi’ye boşanacağını söylüyor. Ayrıca ’20 yıl önce aşkımın peşinden gitmeliydim’ diyor.

GÜLPERİ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Gülperi, Şeyma'nın kıskançlığı yüzünden sokakta kalıyor. Gülperi, Neslihan ve Şeyma'ya kızının hırsız olmadığını söylüyor. Ama Şeyma ısrarla olayı polise taşımak istemediklerini vurguluyor. Şeyma bununla da yetinmiyor. Sahte kimliği ile Gülperi'nin karşısına geçip Kadir ve Şeyma evliliğinden söz ediyor. Gülperi, inatla Kadir sadece benim avukatım dese de Şeyma Taşkınhan'da beraber kaldıklarını ve Kadirin ailesini bırakıp Gülperi ile ilgilendiğini söylüyor. Gülperi bu iddiaları şiddetle reddediyor.