19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hayat Bazen Tatlıdır final yaptı

Hayat Bazen Tatlıdır yayınlanan 26. bölümüyle final yaptı.

1 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Hayat Bazen Tatlıdır final yaptı

Hayat Bazen Tatlıdır 26. bölümüyle final yaptı. Star TV’de pazar akşamları yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisi bu haftaki 26. bölümle ekran serüvenine son verdi. Bir süredir reytinglerde istenileni veremeyen dizi için final kararı alındı. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan, Ufuk Özkan, Anıl Tetik, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Sevda Erginci, Melis Sezen, Lale Başar, Gamze Topuz gibi isimler yer alıyordu. İşte, Hayat Bazen Tatlıdır 26. final bölümü fragmanı.

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜM ÖZETİ

Hayat öğretmen açığa alınıyor.

 

Hayat açığa alındığı haberiyle şok olur! Bu haberle yıkılan öğrenciler, Hayat’ın görevinden alınmasına Sevda’nın sebep olduğunu öğrenince Sevda’ya cephe alırlar!

 

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜM STAR TV

 

Koray, Gedik Paşa Anadolu Lisesi’nden ayrılıp eski okuluna dönmeye karar verir! Loçko arkadaşlarından ve Asya’dan gizli taksicilik yaparken, arabasına hiç beklemediği biri biner! Birtanem, Şerif’in annesinin gözüne girebilmek için Hayat gibi davranmaya başlar! Koray, Sevda’yı kendinden vazgeçirmek için bir oyun oynar! Hayat, Cerrah ve Tamer’in kavgasında arada kalınca, başına gelecek kazadan kurtulamaz!