16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Hayat Devam Ediyor başlıyor

Hayat Devam Ediyor, ikinci sezonunda da yine Türkiye gerçeklerinin altını çiziyor. Dev oyuncu kadrosu ve çarpıcı öyküsüyle Hayat Devam Ediyor, yeni günü ve yeni saatinde atv ekranlarında…

12 Ekim 2012 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Hayat Devam Ediyor başlıyor
33. Bölüm Özeti:
Düğün gecesi Kerem öldürülmüş, Hayat yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Karnında bebeğiyle ölümden dönen Hayat hastaneden taburcu edilir. Kötü haberi alan Cennet dönüp gelmiştir. Sıraç, adam öldürmek suçundan hapistedir. Onunla ilgili kötü planları olanlar vardır. Sıraç ile aynı kaderi paylaşan birisi daha vardır: Zeliha. İsmail Bakırcı her iki çocuğunu hapisten kurtarma, Hayat’ın yaralarını sarmanın derdine düşmüştür. Gözünü yükseklere diken Şirin, şöhret yolunda esrarengiz bir adama doğru çekilmektedir. Bekir ise düğün gecesinden bu yana kayıptır. Bekir’in kaybolduğu gece yanında olan Malik vicdan azabı duymakta ancak bunu kimseyle paylaşamamaktadır. Kudret çocuklarının acısıyla başetmeye çalışmaktadır. Cennet ve Kudret arasındaki çekişmeler son bulmamış, aksine daha da artmıştır. Evin büyüğü İbrahim Bakırcı ise oğlu İsmail ve torunu Sıraç’a aileyi toparlama öğüdü vermiştir. Hastaneden eve getirilen Hayat kederlidir. Hayat ailesini şaşırtıp üzecek bir karar almıştır. Kimsenin haberi olmaksızın bu kararını uygulamaya koyulur.



Yayın Günü : 14 Ekim 2012 / Pazar
Yayın Saati : 20.00

Oyuncular: Fikret Kuşkan (İsmail Bakırcı), Şenay Gürler (Cennet Zeybek), Rozet Hubeş (Kudret Bakırcı), Arif Erkin (İbrahim Bakırcı), Meltem Miraloğlu (Hayat Bakırcı), Onur Tuna (Siraç Bakırcı), Sera Tokdemir (Zeliha Bakırcı), Ali Barkın (Bekir Bakırcı), Neslihan Atagül (Şirin Bakırcı), Serkan Şenalp (Malik Bakırcı), Çağla Şimşek (Lavin Bakırcı), Rana Cabbar (Abbas Altındağ), Suna Selen (Kadriye Altındağ), Ali Ersan Duru (Berat Altındağ), Menderes Samancılar (Nazım Baba), Sezgi Mengi (Kerem Fırat), Tuna Kırlı (Yusuf Altındağ), Yasemin Kay Allen (Pelin Akça), Uğur Karabulut (Av. Deniz Ersoy), Barış Atay (Kürşat Hazar), Öznur Serçeler (Mina Seferidis), Selçuk Uluergüven (Vakkas Altındağ), Şebnem Gürsoy (Türkan Altındağ), Eşref Kolçak (Aleko Seferidis), Fatma Toptaş (Şebnem Yalaz), Muhammed Cangören (Hacı Emin Fırat), Hüseyin Özay (Hacı Zeki Fırat), Gökçe Akyıldız (Zozan Fırat), Sinan Bengier (Nizam Gümüş), Necmettin Çobanoğlu (Belediye Başkanı), Erdinç Olgaçlı (Atilla Hazar)