19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hayat Şarkısı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı -Hülye Kerim’i buluyor

Hayat Şarkısı yeni sezona fırtına gibi başladı. Yeni bölüme Hülya’nın gözyaşları damga vurdu! Hülya kendisini ve babasını affetmesi için Kerim’i bulmak ve konuşmak istiyor. Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ise Hülya’nın istediğini kısmen elde ettiğini gösteriyor. Hayat Şarkısı 23. bölüm fragmanı haberimizde.

21 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hayat Şarkısı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı -Hülye Kerim’i buluyor

Hayat Şarkısı’nın son bölümüne Hülya’nın gözyaşları damga vurdu. Hülya’nın yaptığı oyunlar bir bir ortaya çıkarken hala sakladıkları vardır. Ancak Cevher bunları da öğrenmiştir. Kendisini asla affetmeyeceğini düşünen Hülya, Cevher’in anlattıklarından sonra rahatlar.

 

Kerim ise kendine oynanan bu oyuna karşı öfkesi kolay kolay geçecek gibi görünmez. Oğlu ile bir sahile giden Kerim her şeyden uzaklaşacağını düşünse de bu öyle olmayacağa benziyor.

 

Hayat Şarkısının son bölümünde bunlar yaşanırken yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve 23. bölüm ile ilgili merakları az da olsa giderdi.

Hülya son bölümde Cevher’in onun için yaptıklarından çok etkilenir. Hem oğluna hem de karısına karşı zor duruma düşen Cevher’i bu durumdan kurtarmaya söz verir.

 

HAYAT ŞARKISI 23. BÖLÜM FRAGMANI

 

İstediği şeyi yapmaktan kendisini hiçbir şeyin alıkoymadığı Hülya Kerim’i bulup ona kendisini ve babasını affetmesini isteyecektir.

 

 

Hayat Şarkısı’nın yeni sezon bölümünün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Hülya istediğini yapmıştır. Hülya Kerim’in olduğu yeri bulur ama işler yine karışır.