24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Hayat Sevince Güzel neden bitti? - İşte finalin sebebi!

Hayat Sevince Güzel Fox TV’nin yaz dönemi dizisi olarak başladı ve hatırı sayılı bir izleyici kitlesi edindi. Ancak geçtiğimiz günlerde dizi setinden kavga haberi geldi. Kavga ile beraber dizinin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Peki dizinin yapımcılarından bir açıklama geldi mi ve Hayat Sevince Güzel bitiyor mu?

5 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hayat Sevince Güzel neden bitti? - İşte finalin sebebi!

Hayat Sevince Güzel yaz döneminde FOX TV’de ekranlara geldi. Bir Ege hikayesini anlatan dizinin hatırı sayılı kitleye ulaştı. Dizinin zengin kadrosu ve komedisi dizinin hemen sevilmesine sebep olsa da son günlerde dizi setinde yaşanan bir kavga dizinin önüne geçti.

 

Dizinin iki oyuncusu arasında yaşanan kavga magazin gündeminde yer etti ve bu kavganın dizinin sonunu getirdiği konuşulsa da işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Dizide bir kavga yaşandığı taraflarca doğrulansa da dizinin gidişatını etkileyecek bir durum ortada yok.

 

 

Hayat Sevince Güzel bitiyor mu, diye merak edenler için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin yapımcısı Limon Yapım konuyu onaylayan ya da reddeden bir açıklama yapmazken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ancak Hürriyet Gazetesi’nden Cengiz Semercioğlu’nun son yazısında yer alan röportajda söylenenler dizinin biteceği yönünde fikir oluşturdu.

 

Hayat Sevince Güzel dizisinde Muhtar Soylu Şinasi’yi oynayan Ali Erkazan ile dizinin Şinasi Göçer’i rolünde oynayan Hakan Meriçliler arasında bir kavga yaşandı. Kavganın sebebi Ali Erkazan’ın anlattığına göre Hakan Meriçlilerin “yılışık” tavırları. Yaşanan kavganın nedenini Anlatan Ali Erkazan sorulan bir soru üzerine şöyle dedi:

 

“-Sonra aynı sette yer almaya nasıl devam ettiniz?

 

İnsanda biraz utanma olur. Bu hiçbir şey olmamış gibi sette aynı şekilde davranmaya devam etti. 11'inci bölümde ona ceza verdiler, rol yazmadılar. "Ben bu sette olmayacağım" dedim. 14'üncü bölümde bana da ceza verileceğini öğrenince "Bunu kabul edemem" dedim. Pazartesi günü de dizi bitti zaten.”

 

Ali Erkazan’ın bu açıklamasından sonra dizi 15. bölüm ile sona erdi.

 

Hayat Sevince Güzel'de MUTLO SON!