18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

İçerde yeni bölümde Sarp zor durumda

İçerde 28. yeni bölüm bu akşam Show TV'de ekrana geliyor. İçerde dizisi yeni bölümde, Füsun, Mustafa ve Melek’i kurtarmak için Kudret’i ikna etmek üzere evine gider.

3 Nisan 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İçerde yeni bölümde Sarp zor durumda
İçerde 28. yeni bölüm bu akşam Show TV'de seyirciyle buluşuyor. İçerde yeni bölümde, Füsun, Mustafa ve Melek’i kurtarmak için Kudret’i ikna etmek üzere evine gider. 3 Nisan 2017 Pazartesi akşamı ekrana gelecek İçerde 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
 

 
İÇERDE SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. 
 

İÇERDE SON BÖLÜM SHOW TV

 
Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.