25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İçerde 9. bölüm fragmanı yayınlandı- Sarp Celal'e Melek'ten bahsediyor!

İçerde yeni bölümü ile ekrana geldi ve yine nefesleri kesti. İçerde’de Celal Baba Sarp’tan şüphelenirken, Mert de Celal Baba’nın ona yaptıklarını öğrenmek üzere. İçerde Show TV’de yeni bölüm ile izleyici ile buluşacakken gözler 9. yeni bölüm fragmanında. İçerde yeni bölüm fragmanı izleme linki haberimizde.

11 Kasım 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:

İçerde son bölümü ile aksiyonu yine elden bırakmadı. İzleyenleri heyecanlı dakikalar yaşatan İçerde iyice karıştı. Bir yandan kimliği ifşa olacak Sarp, diğer yandan kendini bulmak üzere olan Mert. Nefesleri kesen son bölümün ardından gözler İçerde’nin yayınlanacağı 9. bölümde. İçerde yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Sarp Melek kozunu Celal Baba'ya karşı oynuyor.

 

İÇERDE 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

İçeride son bölümde  neler yaşandı?

 

Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar.

Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler.