24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

İçerde final bölümü izleyicileri ekrana kitledi

Yeni sezonda Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizilerden biri de İçerde dizisiydi. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin oynadığı dizinin kadrosunda Çetin Tekindor gibi güçlü isimler yer alıyor. Yapım ekibi dizinin final tarihini 19 Haziran olarak belirledi.

23 Haziran 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İçerde final bölümü izleyicileri ekrana kitledi

Show TV’nin sevilen dizisi İçerde’nin final tarihi 19 Haziran olarak belirlenmişti. Ve o gün geldi çattı. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı İçerde izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Herkesin merakla beklediği bölümler final öncesinde yayınlandı. Umut hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Mert, Sarp ve anneleri Füsun kavuştular. Ancak Final bölümü öncesi yayınlanan son bölümde Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrendi. Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert’ten intikamını almaya karlıydı. Celal, 38. Bölümde amacına ulaşamadı ve Sarp ile Mert’e bir şey yapamadı. 

İÇERDE FİNALDE NELER YAŞANDI?

Celal tutuklandığında onu Davut ve diğer adamları kurtardı. Daha sonra Sarp tekrar Celal'in peşine düştü. Mert ve Sarp’ın Celal ile girdiği çatışma nefes kesti. Mert ve Sarp’ın yaralanması ikisinin de ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırdı. Dizide tanıdık karakterlerden Davut öldü. Celal hapse girdi ve orada akli dengesini kaybetti. Hayali olarak Yusuf Müdür ve Melek'i gördü. Hapiste intihar etti. Dizinin sonunda neler yaşandı? Sarp’a polislik mesleğindeki başarısından dolayı ise plaket verildi. Mert yaptıklarından dolayı hapse girdi. Ama hepsi birbirlerine kavuştukları için çok mutlu oldular. Dizinin sonunda annesi, Sarp ve Eylem Mert'i ziyarete gittiler. Ziyaret sırasında Mert'in Eylem'e verdiği yüzük de onun parmağındaydı. 

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert’ten intikamını almaya kararlıdır.

 

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE SHOW TV

 

Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

İÇERDE KONUSU NEDİR?

İçerde dizisinde Polis Akademisi’nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi’nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf’a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp’ın en yakın düşmanı ise Akademi’nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.