19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İçerde 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Sarp Mert'in izini sürüyor!

İçerde ilk bölümü ile çok beğenildi. Sarp ve Mert'in kim olduğunun ortaya çıktığı ilk bölümden sonra gözler ikinci bölümde. Çocukken kaybolan kardeşi Mert'in izini süren Sarp ikinci bölümde neler yapacak? İçerde 2. bölüm fragmanı haberimizde.

21 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İçerde 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Sarp Mert'in izini sürüyor!

İçerde dizisinin ilk bölümü fırtına gibi esti. Sarp ve Mert'in hikayesini izlediğimiz ilk bölümün sonunda kimin içeride olduğu anlaşıldı. İki polis kardeşin birbirinden habersiz emniyet ve mafyaya sızma hikayesini izlediğimiz ilk bölüm çok heyecanla izlendi.

 

 

 

 

Babası cinayetten hapise giren iki kardeşten küçük olan Mert, kaçırılır ve bir daha haber alınamaz. Geriye sadece gömleği kalan Mert'i ailesi hiçbir zaman unutamaz. Sarp ise babasının aksine iyi bir polis olarak hayatlarını darma duman eden mafyadan hesap sormak ister. Ancak bunun ağır bir bedeli olmalı. Herkesin Sarp'ın değiştiğini düşünmesi gerekir ve bir plan devreye girer.

 

Mert ise yaşadığı kötü hayattan aynı mafya babasına borçlu olarak kurtulur ve polis olur. 

İçerde'nin ilk bölümü bittiğinde herkesin aklında şimdi ne olacak, sorusu vardı. İçeride'nin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp kardeşine ait bir iz bulur ve öldüğüne inanmadığı kardeşinin peşine de düşer. Mert ise herşeyden habersiz annesine yakınlık duymaya başlar. 

 

İÇERDE 2. BÖLÜM FRAGMANI