18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

İçerde 6. bölüm fragmanı yayınlandı - Yusuf Müdür köstebeği biliyor

İçerde'nin son bölümü Melek ile Sarp'ın yakınlaşması ile bitti. Ancak bu onlara bela olacak. İçeride 6. yeni bölümde Yusuf Müdür emniyette bir köstebeğin olduğunu söyleyecek. Mert ise yeni planların peşine düşecek. İçerde 6. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

24 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İçerde 6. bölüm fragmanı yayınlandı - Yusuf Müdür köstebeği biliyor

İçerde'nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında nefes kesici sahneler yer alıyor. Yusuf Müdür içeride bir köstebeğin olduğundan emin ve bunu Mert'e söylüyor. 24 Ekim Pazartesi akşamı yayınlancak 6. bölümün fragmanı sizlerle.

 

İÇERDE 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

 

 

Sarp kendini korumanın ve kardeşini bulmanın peşine düşerken Melek Sarp’ın köstebekliğinden şüphelendi. Ancak Sarp'ın şansı yaver gitti ve Sarp kendini yine gizledi. Ancak bu sefer sıra emniyette. Yusuf Müdür Celal'in emniyete bir köstebek koyduğunu anladı. Mert ise  artık daha dikkatli mi olacak yoksa farklı planlar mı yapacak? Celal'in karısı Melek'i Sarp ile tehdit ederken Celal Melek'i Sarp'a emanet ediyor.

İçerde'nin 6. yeni bölümü nefesleri şimdiden kesti. Dizinin fragmanı hareketli bir bölüm haberi verirken, içeridekilerden kim tutunmayı başaracak ve içeride kalacak, yeni bölümde izleyeceğiz.

 

 

 

İÇERDE OYUN İÇİNDE OYUN