19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İçerde 7. bölüm fragmanı yayınlandı -Mert'in zor seçimi!

İçerde son bölümü ile yine izleyiciyi şaşırttı.Mert'in seçim yapması gerekiyor! Meslektaşını vuracak mı, Eylem'i Celal Baba'ya verecek mi? Yeni bölümde neler olacağını merak edenler için İçerde 7. bölüm yeni fragmanı izleme linki haberimizde.

28 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:

İçerde tüm hızıyla devam ediyor. Pazartesi akşamları Show TV’nin en çok izlenen programı olan İçerde, ilk bölümden itibaren rakiplerinin de önüne geçti. Tek solukta izlenen bir bölüm geride kalırken gözler. Yeni bölüme çevrildi.

 

Mert içinse durum daha zor. Bir yandan meslektaşını vurması gerekiyor, diğer yandan Eylem'i Celal'e vermesi gerekiyor. Tüm bunların yanında çocukken kendine eziyet eden adam ile yüzleşiyor. Tüm bu baskılar altında doğru seçimler yapması gereken Mert ne yapacak?

İÇERDE 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

 

 

Son bölümde Melek ile yakınlaşan Sarp içine düştüğü bu durumdan nasıl kurtulacağını bilemiyor. Bir yandan Melek’in yanmasını istemezken bir işleri onun için feda etmek istemiyor. Mert’in peşini bırakmayan Sarp için işler yoluna girdiğinde dahi yine karışıyor. En büyük tehlike olan Al Yanak’ı henüz fark edemedi.

İçerde son bölümü ile ekrana gelirken gözler yeni bölüme çevrildi. Pazartesi akşamı yayınlanacak 7. bölüm ile tüm sorular cevap bulacak.