19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İçerde yeni 5. bölüm fragmanı yayınlandı - Mert geçmişi hatırlıyor

İçerde son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Baba eski mahallesine dönerken Sarp ve Mert birbirlerine iyice yakınlaştılar. İçeride 5. son bölüm fragmanı izlemek isteyenler için haberimizde.

14 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İçerde yeni 5. bölüm fragmanı yayınlandı - Mert geçmişi hatırlıyor

İçerde son bölümü ile yine zirvedeydi. İçerde yayınlanan dört bölümü ile pazartesi akşamlarının en çok konuşulan konusu oldu. Pazartesi en çok izlenen dizi olurken rakiplerini de tahtından etti.

 

İÇERDE 5. SON BÖLÜM FRAGMANI 

 

Sarp ve Mert’in köstebek hikayeleri her bölüm izleyenleri daha da heyecanlandırıyor. Sarp Mert’e yaklaşırken Mert bazı hatıraları anımsıyor. Ancak başına gelenleri öğrenebilecek mi ya da Sarp Mert’e ulaşacak mı önümüzdeki bölümlerde izleyeceğiz.

 

Baba son bölümde eski mahallesinde gövde gösterisi yaparken Sarp’ın annesinin öfkesini dindiremedi. Hala Sarp’ın sırrı amiri ile kendi arasında. Sarp’ın başındaki belalar ise her bölümde çoğalıyor. Sarpa son bölümde Davut musallat oldu. Melek’e aşık olan Davut ikilinin yakınlaşmasından rahatsız.

İçerde 5. bölümde neler olacak? Kim içeride kim dışarıda kalacak, Sarp içeride kalmak için daha ne kadar bedel ödeyecek gelecek pazartesi belli olacak.