19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İçimdeki Fırtına yeni bölümde Deniz'in kimliği ortaya çıkacak mı

İçimdeki Fırtına yeni bölüm bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. Star TV'nin yeni dizisi İçimdeki Fırtına'nın yeni bölümünde, Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletiyor.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Cumartesi akşamlarının yeni dizisi İçimdeki Fırtına 3. bölümüyle bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. Başrollerinde Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim, Burak Yamantürk, Hatice Aslan, Levent Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu'nun oynadığı İçimdeki Fırtına dizisinin yeni bölümünde, Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletiyor. 25 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek olan İçimdeki Fırtına dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen fragman...
 

 

İÇİMDEKİ FIRTINA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletir. Deran Köşk’ünde yapılan parti gecesi tanıştığı altı yaşındaki Kerem Deran’ın babasının kim olduğu Ezgi’yi özellikle ilgilendirmektedir. Gerçek Elif Deran hakkında bir ipucu yakaladığı anda, Nusret’e torunu olduğunu iddia eden Elif Deran’ın sahte olduğunu ispat ederek kardeşinden temelli kurtulacağını düşünmektedir. Elif Deran ise (Deniz) intikam planını adım adım devreye sokar. Öz babası Galip ile, yıllar sonra ilk defa tanışan Deniz, 28 yıldır parmaklıklar arkasında yaşayan babasından geçmişin tüm sırlarını öğrenmiştir.
 

İÇİMDEKİ FIRTINA SON BÖLÜM STAR TV

 
Galip’in gençliğinde birlikte çalıştığı mafya lideri Rasim, Emre’nin annesi Perihan’la yıllardır işbirliği halindedir. Fırat’a babasından kalan mirası Rasim sayesinde sahte belgelerle kendi üstüne geçirten Perihan, Fırat’ın gerçek kimliğinden habersiz adım adım kaderine yürümektedir. Hem Fırat’ın hem de Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasındaki güçler ile Perihan’ı koruyan güçler kesişme noktasına ilerlerken Ezgi hoyratça Deniz’in peşine düşer.
 
Emre üstünden bir aşk çekişmesi olarak Ezgi ile Deniz arasında başlayan savaş, geçmişe gömülmüş pek çok sırrın ortaya çıkmasına ve durulmuş suların bulanmasına sebep olmuştur. Savaş artık sadece bu iki genç kadın arasında kalamayacak kadar büyüktür.