20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İki Yalancı dizisinde Serkan ve Duygu aşkı

Ekranların sevilen dizisi İki Yalancı dizisinde Serkan ve Duygu arasında tatlı yalanlar devam ederken aralarındaki büyük aşk çok konuşulacak.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İki Yalancı dizisinde Serkan ve Duygu aşkı

İki Yalancı dizisinde Serkan, Duygu'nun gerçek kimliğini öğrenebilecek mi? İkiliyi bekleyen büyük macera ne? İkili arasındaki yalanlar ortya çıkacak mı? Serkan ile Duygu'nun yalanları, büyük bir aşk yaşanmasına izin verecek mi? Başrollerini Keremcem, Yağmur Tanrısevsin, Serhan Arslan, Hazal Şenel, Koray Erkök ve Tuna Arman’ın paylaştığı; yapımcılığını Tükenmez Kalem Film’in, yönetmenliğini Eda Teksöz’ün, senaristliğini ise Gani Müjde’nin üstlendiği İki Yalancı dizisi yaz aylarının en iddialı yapımlarından biri olmaya aday. İki Yalancı, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de!

İKİ YALANCI 3. BÖLÜM FRAGMANI



İKİ YALANCI 3. BÖLÜM ÖZETİ

İki Yalancı yeni bölümde Serkan, Bodrum'dan döndükten sonra Duygu ile Alp'i bir arada görür. Duygu'nun nişanlısı sandığı Alp'in kız kardeşi Esra'yı tavlamayı başaran Serkan, Duygu ile yeniden bir araya gelme fırsatı yakalar. Ağva'ya tatil için giden gençleri, büyük maceralar beklemektedir. Öte yandan Burcu, Cenk ve Naci'den intikam almak için kollarını sıvamaya karar verir. Serkan'ın, Duygu'ya yaptığını ödetmek için harekete geçen Burcu, zaferini kutlamaya hazırlanmaktadır.  Serkan ile Duygu, baş başa kalma hesapları yapıyor; Bodrum'da kapanan eski defterler yeniden açılıyor! Serkan ile Duygu, söyledikleri yalanların altında ezildikleri için Bodrum'da ayrılık kararı alırlar. İstanbul'a döndükten sonra Serkan, Duygu'yu başka biriyle görür. Yanında gördüğü adam ile Duygu'nun ilişkisini öğrenen Serkan, bir plan yapar ve Duygu'nun nişanlısı zannettiği kişinin kız kardeşini yeni bir ilişki için kullanır. Esra'nın doğum günü partisi sırasında Duygu ve Serkan yeniden karşılaşırlar. Her ikisi de gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken kalplerine engel olamadıklarının farkındadırlar.

Serkan, Duygu ile yeniden yüzleşme planları yaparken, gerçekleri itiraf etmeyi amaçlar. İkilinin yüzleşmesi hiç bekledikleri gibi geçmez ve Serkan'dan sürpriz bir hareket gelir.

Duygu ve Serkan, Ağva'da baş başa kalıyor; tüm hesaplar yeniden kesiliyor!  Serkan, Esra, Alp ve Duygu Ağva’ya Alp’lerin yazlığına gideceklerdir. Serkan, Duygu ile biraz baş başa kalmak istediği için Naci ve Cenk’i devreye sokup Alp’in Ağva’ya gelmesini engellemeye niyetlidir. Aynı zamanda Duygu da Burcu’dan yardım alarak Esra’yı diskalifiye etmeye çalışır. Planlarında kısmen başarılı olan Duygu ve Serkan için hesaplaşma vaktidir.