24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

İstanbullu Gelin yeni bölümde buzlar eriyor

İstanbullu Gelin yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde, Süreyya ve Esma Sultan arasındaki buzlar eriyor mu? sorusu yanıt bulacak.

2 Haziran 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin yeni bölümde buzlar eriyor

İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya ve Esma Sultan arasındaki buzlar eriyor mu? sorusu yanıt bulacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düşer. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damladır; aileyi derinden sarsacak bir karar alır. Faruk evden ayrılmaya karar verir.Kararın etkisi dalga dalga yayılırken gelen acı haberle Boranlar yıkılır. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaşır.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM STAR TV

Faruk'un evden ayrılma kararına Murat tepki gösterir. Sürreyya'ya "abimi elimizden alırsan seni asla affetmem" der. Daha sonra Murat'ın geçirdiği kaza herkesi yasa boğar ve hastanede gergin bekleyiş başlar.

Faruk çocuğunun fotoğraflarına bakmak için Beümlerin evine gitti. İkili duygusal anlar yaşarken bir anda eve Süreya geldi. Süreyya karşılaştığı görüntü karşısında şoka uğradı.