25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İstanbullu Gelin'de gerginlik var

Fikret'in yaptığı hamle Faruk'la olan ilişkisini kopma noktasına getirir. Osman'ın evden gideceğini söylemesi aile içinde dengeleri bozar

11 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin'de gerginlik var

İstanbullu Gelin 37.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 37.bölüm 16 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

 

36. Bölüm özeri

Evlilik kararı alarak aileyi şaşırtan Osman, Garip'in eski eşi Siren ve Esma'yı karşı karşıya getiriyor. Yangınla ilgili gerçeği öğrenen Faruk hemen harekete geçiyor. Faruk ve esma yüzleşiyor. Reyhan bu hesaplaşma karşısında hayatının en zor seçimini yapmak durumunda kalacak. Gerçekleri görmezden gelmeye çalışan İpek, Kıymet'in söyledikleri karşısında şok olur. Yaşadığı bir talihsizlik yüzünden olaylar Süreyya'nın hiç beklemediği bir yöne doğru ilerler. Burcu ve Osman'ın aldığı bir karar, Esma'yı ve evin diğer fertlerini şaşırtacak bir ismin Bursa'ya gelmesine sebep olur. Yönetim kurulunda yer alacağı için keyfi yerinde olan Adem, in alacağı bir haber onu derinden etkileyecektir.