19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İstanbullu Gelin 46.bölümde damga vurdu

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı yine olay yarattı. Dizide Süreyya ve Faruk için mutlu haber geliyor. Faruk tahminlerinde yanılmıyor. Süreyya ve Faruk artık bir kız bebek beklemektedir. Bu haber üzerine ikinci bir bebek haberi daha geliyor.

21 Nisan 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin 46.bölümde damga vurdu

İstanbullu Gelin 46. Bölümde neler oldu?


Süreyya ve Faruk artık bir kız bebek beklemektedir. Bu haber üzerine ikinci bir bebek haberi daha geliyor. İpeğin tedavisi yanıt vermiştir, o da bebek beklemektedir. Ancak Fikret'i geri kazanmak uğruna elinde tuttuğu koz Faruk ve Süreyya'nın ilişkisinde taşları yerinden oynatacaktır. Boranjet için yapılan lansman güzel geçer. Ancak ikinci planda kalan Fikret Faruk'un ön planda olmasından çok rahatsızdır. Adem içinde yanan intikam ateşiyle Faruk'u  bitirecek bir plan hazırlar.




İstanbullu Gelin Dizisi’nin 45. Bölümünde Neler Oldu?

Reyhan'la ilgili gerçekleri saklı tutmaya çalışan Süreyya ve Faruk'un bu konuda başarılı olsalar da olayın duyulması an meselesidir.Boranların konağında bir bayram havası hakimdir. Adem'i aileye kabul etme kararı alırlar. Faruk Adem'i bizzat arar ve onu mangal partisine çağırır. Bunun aslında bir aile olmak için yapılmış bir davet olduğunu anlayan Adem çok sevinir, Dilara'da en az onun kadar mutludur. Faruk ve Osman arasında yaşanan gerginlik ise artık biter. Mangal günü konakta her şey çok güzel geçer. Esma ise herkesi şaşırtarak Adem'i sadece aileye kabul etmekle kalmamış bir de ona olan minnetini dile getirmiştir. Ancak bu mangal partisi bir arada oldukları belki de son parti olacaktır. Çünkü Adem'in öğrendiği gerçekler yüzünden hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.



İstanbullu Gelin Dizisi Konusu

İstanbullu Gelin, Faruk ile Süreyya'nın büyük aşkını konu alır. Ancak bu aşk için çok emek harcamak gerekecektir. Bu aşk zorlukların üstesinde gelebilirse işte o zaman gerçek aşk olacaktır. En başa dönecek olursak Süreyya Faruk'la tanışmadan önce sade ve gösterişten uzak mütevazi bir hayat sürmektedir. Teyzesi Senem'le birlikte yaşayan Süreyya çok küçük yaşta ailesi tarafından terk edilmiştir.