25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İstanbullu Gelin'de Faruk tüm gerçekleri öğreniyor

İstanbullu Gelin dizi nefes kesen bir bölüm ile geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Olayların ardı arkası kesilmeyen İstanbullu Gelin dizisinde bu hafta Faruk, Süreyya ile ilgili tüm gerçekleri öğreniyor.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin'de Faruk tüm gerçekleri öğreniyor

İstanbullu Gelin 51. Bölüm yayınlandı. Olaylı geçen bir bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da araştırılmaya başlandı. Dizinin geçen haftaki bölümünde Faruk'un Adem'i köşeye sıkıştırmak için oynadığı oyun Süreyya'yı büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Adem Fikret'e şirketten ayrıldığını söylüyor. Faruk ile Adem arasındaki savaş ise bitecek gibi görünmüyor. Adem Psikolog'u İdil ile görüşüyor. İdil Adem'e "Haklı olmak yerine mutlu olmayı seçebilirsiniz" diyerek önce içindeki savaşı bitirmesi gerektiğini söylüyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Gelin Hamamı sırası Burcu'ya geliyor. Diğer yandan Adem ise Faruk'tan hesap sormak için büyük bir hazırlığa başlıyor.

İstanbullu Gelin yeni bölümüyle 1 Haziran Cuma günü saat 20:00'de Star TV ekranlarında sizlerle! İstanbullu Gelin” dizisinin Yapımcılığını "Onur Güvenatam", Yönetmenliğini ise "Zeynep Günay Tan" ve "Deniz Koloş" üstleniyor. Sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi her hafta şaşırtmayı başaran İstanbullu Gelin'in Senaryosu ise "Teşrik-i Mesai"ye ait. Dizinin başrollerinde ise Faruk karakteriyle Özcan Deniz, Süreyya karakteriyle ise Aslı Enver yer alıyor.


İSTANBULLU GELİN 51.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Boranlar’ı düğün heyecanı sarıyor!

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.