20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İstanbullu Gelin 38.bölümde nefes kesen sahne

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin beğeni toplayan dizisi İstanbullu Gelin dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor.

25 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin 38.bölümde nefes kesen sahne

Star TV’nin seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi “İstanbullu Gelin” yine heyecan dolu bir bölümle daha izleyiciyle buluşuyor. İzleyiciye duygusal anlar yaşatan 37. Bölüm finali’nin ardından İstanbullu Gelin 38. Bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Konakta suların yine durulmadığı bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanan İstanbullu Gelin 38. Bölüm fragmanında Süreyya aniden fenalaşıyor.

Büyük bir aşkın, tüm engellere karşı nasıl ayakta kalabildiğini ve bir ailenin birbirine olan bağlılığını konu alan ve izleyiciyi her hafta ekrana kilitlemeyi başaran “İstanbullu Gelin” dizisinin Yapımcılığını Onur Güvenatam, Yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapıyor. Dizinin başrollerinde ise Faruk karakteriyle Özcan Deniz, Süreyya karakteriyle ise Aslı Enver yer alıyor.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


İSTANBULLU GELİN 38.BÖLÜM ÖZET

Begüm’ün ölümü konağı yasa bürüyor. Emir’in acısı Süreyya ile olan ilişkisini de derinden etkiliyor. Süreyya zorlu bir döneme adım atıyor. Can Begüm’ün acısı içinde yaşarken Faruk’a karşı atağa geçiyor. İpek yaptığı sinsi planı uygulamaya koysa da Esma’dan beklediği ilgi ve alakayı göremiyor. Bu durum İpek’i çok kızdırıyor. Esma olan bitenin acısını atlatmaya çalışırken ve çocukları karşısında güçlü olmaya çabalarken Siren’de ortamı boş bırakmaz.