20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İstanbullu Gelin dizisi izle 71. yeni bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 71. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

2 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin dizisi izle 71. yeni bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin dizisi 70.son bölümünde; İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor. Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin 71.yeni bölüm fragmanı ve 70.son bölüm detayları haberimizde

İstanbullu Gelin dizisi 70.son bölüm Star Tv izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, İstanbullu Gelin 71.yeni bölüm fragmanı ve 70.son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde.

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizinin son bölümünde; İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor. Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. Adem ile Dilara için ise boşanmak için mahkeme günü gelmiştir. İşte son bölümde yaşananlar..

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

İSTANBULLU GELİN 70.BÖLÜM FRAGMANI

 

 

İSTANBULLU GELİN 70.BÖLÜM FRAGMANI

 

İstanbullu Gelin yeni bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 7.39 izlenme oranı ve 16.68 izlenme payı ile ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

İSTANBULLU GELİN 70.BÖLÜM FRAGMANI

İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor. Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer.

Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.