25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İstanbullu Gelin yeni sezon ilk bölümü yayınlandı

İstanbullu Gelin son bölümde Süreyya’nın Prag’a gittiği ortaya çıktı. Begüm ve Faruk arasındaki gerçeği öğrenen Süreyya, tüm ev halkının da bunu ondan gizlemesine çok kızdı. Prag’ta birçok işte çalışarak Faruk’u unutmaya çalıştı. Faruk ise iki ay boyunca her yerde aradığı Süreyya’yı bulmak için teyzesinin ve Dilara’nın peşine adam taktı. Nihayet sevindirici haberi aldı ve Süreyya’nın Prag’ta olduğunu Akif sayesinde öğrendi. Hemen Akif ile beraber Prag’a gittiler. Esma Boran ise bu duruma çok sinirlendi.

28 Eylül 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin yeni sezon ilk bölümü yayınlandı

İstanbullu Gelin son bölümde sezon finalinde Begüm ile Faruk arasındaki gerçekleri öğrenen Süreyya’nın nereye gittiği ve bu süreçte herkesin neler yaşadığı gösterildi. Süreyya, Faruk’a ve bu gerçeği bilip ona söylemeyen tüm ev ahalisine sinirlenip, teyzesine bile haber vermeden Prag’a gitti. Prag’ta birçok işte çalışarak Faruk’u unutmaya çalıştı. Faruk ise iki ay boyunca her yerde aradığı Süreyya’yı bulmak için teyzesinin ve Dilara’nın peşine adam taktı. Nihayet sevindirici haberi aldı ve Süreyya’nın Prag’ta olduğunu Akif sayesinde öğrendi. Hemen Akif ile beraber Prag’a gittiler. Esma Boran ise bu duruma çok sinirlendi. Süreyya, ilk gördüğünde Faruk’tan kaçtı. Ama daha sonra barışmak için yanına gitti. Bir süre tartıştıktan sonra yeniden barıştılar. Süreyya, bu konuların yeniden konuşulacağını söyledi.

 

İSTANBULLU GELİN YENİ 18. BÖLÜM FRAGMANI


 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya’nın büyük sırrı öğrenip, açıklama beklemeden ortadan kaybolması Faruk’u perişan etmiştir. Her yerde Süreyya’yı arayan Faruk umudunu kaybetmemek için mücadele ederken, Boranlar Süreyya’dan gelebilecek acı habere karşı temkinlidir. Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir.