20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İstanbullu Gelin dizisinde gerilim artıyor

İstanbullu Gelin dizisi 27.yeni bölüm fragmanı yayında mı sorusunun yanıtı İstanbullu Gelin 26. son bölüm izleme linki ile birlikte haberimizden takip edebilirsiniz.

25 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin dizisinde gerilim artıyor

İstanbullu Gelin 27.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizi severler tarafından şimdiden araştırılmaya başlandı. Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 26.son bölümünde Manuş Baba'nın Eteği Belinde şarkısı ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Son dönemin popüler sanatçılarından Manuş Baba’nın ‘Eteği Belinde’ şarkısı internet üzerinden araştırılmaya başlaması üzerine haberimizde yer alan link üzerinden Manuş Baba'nın hayatı kariyeri hakkında bilgiye sahip olabileceğiniz gibi ‘Eteği Belinde’adlı şarkıyı dinleyebilirsiniz. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi İstanbullu Gelin 26.son bölümden sonra yeni bölüm heyecanı başladı. Peki İstanbullu Gelin 27.yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Ayrıntıları ve son bölüm izleme linkini haberimizden takip edebilirsiniz.
 

MANUŞ BABA KİMDİR? DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ


İSTANBULLU GELİN 26. BÖLÜM FRAGMANI



İSTANBULLU GELİN 27. BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin 27.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman videosu resmi internet sayfasından erişime açılması ile birlikte haberimizdeki yerini alacaktır.

İstanbullu Gelin’in 26. bölümü için geri sayım sürerken yeni fragman geldi. İlk fragmanın tersine daha eğlenceli görüntülerin olduğu İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanında sahneler kadar çalan şarkı dikkat çekti. Süreyya ve Faruk çiftinin eğlenceli görüntülerine eşlik eden Manuş Baba’nın şarkısı merak konusu oldu. İşte o görüntüler ve fragmanda çalan şarkının sözleri!
 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ



İSTANBULLU GELİN 26. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 26. BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya, bebeğe sahip çıkıyor... Konakta gerlim artıyor!

İstanbullu Gelin 26. bölümünde son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.

İSTANBULLU GELİN’DE ÇALAN ŞARKININ SÖZLERİ

ETEĞİ BELİNDE


Geliyor bak kalem kaşlı
Eteği belinde gül de takmış gül de takmış
Al dudaklar, mor sümbüller
Öyle de güzel ince de belli ince de belli

Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam
Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam
Ah yıkadim kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı
Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma

Dedim ona, ey güzel!
Böyle mi geçer bu geceler bu geceler
Neymiş anam bizim bu keder
Ne zamana kadar böyle gider böyle gider

Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam
Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam
Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı
Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma

İSTANBULLU GELİN 25.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esma'nın beklenmedik hamlesi herkesi şaşırttı!

İstanbullu Gelin son bölümünde Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep olur. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaşır. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ KONUSU

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır. Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.



İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

FARUK BORAN (ÖZCAN DENİZ)


Özcan Deniz 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiş bir isimdir.Yaklaşık 5-6 yaşına kadar burada yaşadıktan sonra 1977 yıllarında ailesinle beraber Aydın’a yerleşmişlerdir.Çocukluk ve gençlik yıllarının büyük bölümünü Egede yaşayarak geçirmiştir. 1992 yılında piyasayla ilk kez tanışmış ve ilk albümü olan “Yine Ağlattın Beni”yi piyasaya süren Özcan Deniz, asıl şöhreti 1993 yılında müzik marketlerde yerini alan “Hadi Hadi Meleğim” adlı albümüyle yakalamıştır. 1994 yılında Memduh Ün’ün çekimlerini üstlendiği “Ona Sevdiğimi Söyle” adlı filmde rol alarak sinema dünyasına ilk adımını atan Özcan Deniz, 1995 yılında askerlik vazifesini gerçekleştirmek üzere çalışmalarına ara vermiş, askerden döndüğünde ise “Yalan Mı?” adını verdiği albümünden sonra aynı isimdeki dizide de rol almıştır. “Asmalı Konak”, “Haziran Gecesi”, “Bir Zamanlar Osmanlı” gibi oldukça ses getirmiş televizyon dizilerinde rol alarak oyunculuğundan da sıkça söz ettiren Özcan Deniz, “O Şimdi Asker”, “Asmalı Konak: Hayat”, “Neredesin Firuze”, “Keloğlan Kara Prens’e Karşı” gibi beyaz perdenin önemli projelerinde de yer almıştır.

Ailesinden devraldığı otobüs firmasını genişleten ve ülkenin ünlü iş adamları arasına giren müzmin bekar Faruk, bir yandan tesadüfen tanıştığı ve adeta çarpıldığı Süreyya ile ilişkisinin getirdiği sorunlarla uğraşırken; diğer yandan birden bire hayatına giren düşmanı Adem’le başa çıkmaya çalışacaktır. Üstelik bu düşman aileyi temellerinden sarsacak bir sırla gelmektedir.

SÜREYYA DENİZ (BORAN) (ASLI ENVER)

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. Aslı Enver, 2007 – 2011 yılları arasında "Kavak Yelleri" adlı dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı. 2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı. slı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır. Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde ünlü popçu Murat Boz ile aşk yaşıyor. Aslı Enver, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Dizi'nin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almaktadır. 15 Ocak 2016 tarihinde vizyona giren ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynadı.

Küçük yaşta ailesini kaybeden Süreyya, baş döndürücü güzelliği, güçlü kişiliği ve sağlam duruşu ile dikkatleri hemen üzerine çekmektedir. Süreyya’nın mütevazi yaşamı Bursalı iş adamı Faruk Boran’a ilk görüşte aşık olması ile tamamen değişir.

ESMA BORAN (İPEK BİLGİN)

Bursa’nın en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanım, Boran konağının tek hakimidir. Kocasını kaybettikten sonra kendini dört oğluna adayan Esma Hanım’ın elbette ki en büyük hayali ailesine layık bir gelin adayıdır.

FİKRET BORAN (SALİH BADEMCİ)

Her zaman abisinin başarılarının gölgesinde kalmış ve bunu hiç bir zaman kabullenememiştir. Fikret, abisinin evlenmesiyle delicesine aşık olduğu İpek’e kavuşur. Ancak İpek’in onu asla sevmemesi zaten zayıf olan karakterini iyice çökertecek ve sırf abisine zarar vermek adına bütün aileyi etkileyecek seçimlere sevk edecektir.

İPEK DOKUYUCU (BORAN) (DİLARA AKSÜYEK)

Esma hanımın ikinci gelini, Fikret’in eşi. Son derece güzel ve çekici görüntüsüne rağmen içi kötülüklerle dolu bir kadın. Faruk’un eşi olamamanın hırsını Süreyya’ya kötülük ederek ve Esma Hanımın yerine göz dikerek çıkarmaya çalışacak.

ADEM SEZGİN (FIRAT TANIŞ)

Boran ailesinden, ama özellikle Faruk’tan alacağı intikam ateşiyle yaşayan, aileye ait ne varsa almaktan başka bir şey düşünmeyen kapkara bir adam. Beklenmedik bir sırla ortaya çıkan bu düşman, Boran ailesini temellerinden sarsacaktır.

Semra Dinçer (Reyhan Sezgin)

1965 Ankara doğumlu oyuncu Kuzey Güney dizisinde Handan karakteriyle tanınmıştır. Kavak Yelleri, Kaybolan Yıllar, Unutulmaz ve Dinle Sevgili gibi dizilerde rol almıştır.

Özge Borak (Jinekolog Begüm)

14 Şubat 1982 doğumlu başarılı oyuncu Selçuk Borak’ın kızıdır. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Bülent Şakrak’la 4 yıl boyunca evli kalmış daha sonra bşanmış ve 2012 yılında Ata Demirer’le evlenmiş ve ilişkisi 2014 yılına kadar devam etmiştir. Küçük Kadınlar, Eşref Saati gibi dizilerde rol almıştır. Eyyvah Eyvah ve Eyyvah Eyvah 2 filmlerinde Ata Demirer’le başrolleri paylaşmıştır.

Salih Bademci (Fikret)

15 Ağustos 1984 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu 2015 yılında İmer Özgün ile evlenmiştir. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olan Bademci son olarak Kiralık Aşk dizisinde rol aldığı Sinan Karakaya karakteriyle tanınmaktadır. Ulan İstanbul, Zeytin Tepesi, Fatih ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol bulmuştur.

Murat Akpınar (Osman)

1998 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 1.82 boyunda ve 80 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Suskunlar dizisinde İbrahim karakteriyle adını duyurmuştur.

Fatih Koyunoğlu (Akif)

1 ocak 1979 doğumlu başarılı oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oğlak burcu olan Koyunoğlu 1.76 boyunda ve 68 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Beni Böyle Sev, Kara Kutu, Elveda Rumeli ve Beni Unutma gibi dizilerde rol almıştır.