18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kadın 20.bölümde Şirin'in sırları ortaya çıktı

Şirin'in sakladığı sırlar ortaya çıkıyor. Bahar, Yeliz'in de yardımıyla Sarp'la mesajlaşan kadının Şirin olduğunu öğreniyor. Sarp kim olduğuyla ilgili bazı kuşkulara kapılıyor. Pırıl Sarp'ın durumuyla ilgili konuşmak için babasının evine gidiyor ancak orada Sarp'ın annesiyle karşılaşıyor.

15 Mart 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kadın 20.bölümde Şirin'in sırları ortaya çıktı

Kadın Dizisi’nin 19. Bölümünde Neler oldu?

Şirin'e olan güvenini kaybeden Hatice, Şirin'e eskisi gibi davranmaz ve onunla arasına mesafe koyar. Şirin ise bu durumu içine sindiremez ve annesini geri kazanmak için elinden geleni yapar. Yaşanan her şey'in sorumlusunun Şirin olduğuna inanan Hatice, Şirin'den Bahar'a ilik vermesi ister. Bahar'la arasındaki buzların erimesine izin vermeyen Şirin ise ona ilik vermek istemez. Ancak Hatice onun bu hareketlerine karşı tepkisini koyar. Bahar'a iliğini vermezse onu evden kovmakla tehdit eder. Mahalle'deki eski hayatına geri dönen Bahar ise giderek Arif'le yakınlaşır. 

 

20. Bölümde neler oldu?

Bahar, Yeliz'in de yardımıyla Sarp'la mesajlaşan kadının Şirin olduğunu öğreniyor. Sarp kim olduğuyla ilgili bazı kuşkulara kapılıyor. Pırıl Sarp'ın durumuyla ilgili konuşmak için babasının evine gidiyor ancak orada Sarp'ın annesiyle karşılaşıyor. Bu durum karşısında şaşkına dönen Pırıl ne yapacağını şaşırıyor. Sarp'a gerçeği itiraf etmeyi planlayan Pırıl, onu kaybetmek pahasına'da olsa bunu göze alacak. Ceyda Hikmet sayesinde oğlu arda'ya kavuşacak. Ceyda'nın kalbine giden yolun Ceyda'nın oğlu olduğunu anlayan Hikmet onu mutlu etmek için bir adım atıyor ve Ceyda'ya oğlu Arda'yı getiriyor.