26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kadın dizisinde Şirin, Sarp'ı nasıl ikna etti?

Kadın dizisi son bölümde Bahar'a ilik vermeyi kabul eden Şirin'in Sarp'ı nasıl ikna ettiği merak konusu oldu.

6 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisinde Şirin, Sarp'ı nasıl ikna etti?

Kadın dizisi son bölümde Bahar'a ilik vermeyi kabul eden Şirin'in Sarp'ı nasıl ikna ettiği merak konusu oldu. Sarp ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar'ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp'ın kardeşiyle biri ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar'ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin ise bir adım daha ileriye gider. Bahar'dan Sarp'ın yaşadığını gizlemek ise Arif'i içten içe rahatsız etmeye başlar.

 

Arif hastane odasında Bahar'a evlenme teklif ediyor ve elindeki annesinin yüzüğü uzatıyor. Bahar gözyaşları içinde Arif'e bakıyor. Sonra yüzüğü alıp parmağına takıyor. Ve Arif'e bakıp ‘ölmez sağ kalırsam' diyor. Sarp ise Bahar ile ilgili her şeyi öğreniyor. O geceyi Enver'in evinde geçiriyor.

Bahar fenalaşıyor. Arif sevdiği kadının gözleri önünde nasıl mahvolduğunu yüreği yanarak izliyor. Acele ile anneanneleri ile hastaneye gelen Doruk ve Nisan babaları ile karşılaşıyor. Sarp evlatlarına gözyaşları içinde kavuşuyor. Doruk yaşadıklarının rüya olduğunu sanıyor. Sarp ‘bir daha hiç gitmeyeceğim' diyerek çocuklarına teskin ediyor.