20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kadın dizisinde neler oluyor?

Kadın dizisinde, eşini kaybettikten sonra iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir kadının dramını anlatılıyor. .

19 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisinde neler oluyor?

Yapımcılığını MED Yapım'ın üstlendiği Kadın dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Merve Girgin oturuyor. Dizinin izleyenleri etkisi altına alan senaryosu ise Hande Altaylı'ya ait. Efsane dizinin oyuncu kadrosunda ise; Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya yer alıyor.
 

Kadın Dizisi’nin 24. Bölümünde Neler oldu?

Sarp Bahar'ı ararken hiç görmeyi ummadığı biriyle karşılaşıyor. Şirinle! Şirin ve Sarp birbirlerini görünce neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Sarp ise Şirin'e öfkeleniyor. Şirin'i karısı ve çocuklarının mezarına götürüyor ve keşke onlar değil sen ölseydin diyerek isyan ediyor. Ne olduğuna anlam veremeyen Şirin ise Sarp'ın elinden kaçarak koşarken Bahar ve çocukların mezarlarıyla burun buruna geliyor.


Gördüklerine inanamayan Şirin heyecan ve şokun etkisiyle eve gelerek gördüklerini Hatice'ye anlatıyor. Şirin Bahar'a bunu söylemek için Enver'i arıyor. Pırıl'ın babası ise Sarp'ın Şirin'le karşılaştığı haberini veriyor. Ancak Bahar'la ilgili hiçbir şey öğrenmediğini söylüyor. Yine de paniğe kapılan Pırıl bir anda Sarp'ı karşısında görünce şaşırıyor. Sarp ise kendisinden saklanan şeyin ne olduğunu merak ediyor.



Kadın 25. Bölüm özet

Kadın dizisi yine çarpıcı bir bölümle daha izleyiciyle buluşuyor. Şirin öğrendiği bu sırla nasıl yaşayacağını bilemez. Diğer yandan Jale Enver ve Hatice'ye Şirin'in iliğinin Bahar'a uyduğunu söyler. Ancak ne Şirin iliğini Bahar'a vermeye kararlıdır ne de Bahar Şirinden o iliği almaya! Sarp ise Pırıl ve babasının arkasından iş çevirdiğini ve bir şeyler sakladığını anlamıştır.