18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde Mirat ve Artun karşı karşıya geliyor

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Kalbimdeki Deniz yeni bölümde, Mirat ve Artun karşı karşıya geliyor.

1 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kalbimdeki Deniz yeni bölümde Mirat ve Artun karşı karşıya geliyor
Kalbimdeki Deniz 23. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Kalbimdeki Deniz yeni bölümde, Mirat ve Artun karşı karşıya geliyor.
 

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Deniz emniyetten gelen Alihan’ın Kıbrıs’ta tutuklandığı haberiyle şok olur. Diyar ve Mehmet’le konuşarak, Mirat’la beraber Kıbrıs’a giderler. Aşçı cinayetinden dolayı ifadesine başvurulacağını öğrenen Artun yeni planını devreye sokar. Deniz’in bir miras işi için memlekete gittiği söylenen Ece, annesinin Mirat’la başbaşa yolculuk yapmasından rahatsızdır.
 

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM FOX TV

 
Ozan ise babası gibi onları da kaybedeceği korkusunu yaşar.  Babasından annesi hakkındaki geçmiş hikayeyi öğrenen Mustafa, Ece’yle bunu paylaşır ve gönlünü alır. Hülya, Deniz ve Mirat’ın Kıbrıs’ta olduğunu duyunca şok olur ve her şeyin ortaya çıkacağı korkusuyla Artun’dan yardım ister. Mirat’la ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda evli olmadığını öğrenen Artun ise Hülya’ya bunu sorar. Kıbrıs’ta önce Şebnem’le, ardından Alihan’la yüzleşen Deniz ve Mirat, birbirlerine olan duygularını konuşmadan yaşayacakları bir akşam geçirirler. Hülya’nın korktuğu şey gerçekleşir ve dönüş yolundaki Deniz, Hülya’yı arayarak onunla yüzleşmenin zamanının geldiğini söyler.