24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Kalbimdeki Deniz oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm ayrıntıları bu haberimizde...

23 Ekim 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kalbimdeki Deniz oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kalbimdeki Deniz dizisi son bölümden hemen sonra yayına girmesi beklenen yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği, FOX’un sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz’ de bu hafta Mithat’ın yaşayacağı sürpriz gelişme merak konusu oldu. Kalbimdeki Deniz 41. bölümü ile bu akşam seyircisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde oğluna ulaşabilmek için her yolu deneyen Mirat'ı, Alhan'ın evinde yapılacak Ece'nin nişan töreninde iki büyük sürpriz bekliyor.

 

KALBİMDEKİ DENİZ 40.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mirat’ın Deniz’i kurtarabilmek için evini satılığa çıkarması herkesi şaşırtmıştı. Şebnem Hülya’nın kasasındaki belgeleri Artun’a verdiğinde, beklemediği bir sürprizle karşılaşmıştı. Zahide’nin ölümüyle yıkılan Mustafa’yı daha büyük bir acı beklemektedir. Şirzat’ın metresinin onunla görüşmek istemesi, bir tuzaktan kuşkulanan Civan’ı huzursuz ederken,  Şirzat ise Diyar’ı sakladıklarından şüphelenip Mirat’ın evine baskın yapmayı planlar. .