20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kalbimdeki Deniz yeni 53.bölüm fragmanı FOX TV’de Kalbimdeki Deniz son 52.bölüm izleyiciyle buluştu

Kalbimdeki Deniz yeni 53.bölüm fragmanı FOX TV’de Kalbimdeki Deniz son 52.bölüm izleyiciyle buluştu. FOX ekranlarının sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz son bölüm Deniz’i kahreden bir ayrılığa sebep oldu. Kalbimdeki Deniz son bölüm ardından dizinin takipçileri Kalbimdeki Deniz 53. yeni bölüm fragmanı için araştırma yapmaya başladı. Kalbimdeki Deniz son bölüm izleme linki ile sayfamızdan dizinin nefes kesen son bölümünü takip edebilirsiniz. 13 Ocak tarihli FOX dizisi Kalbimdeki Deniz’de bu hafta, Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle arttı, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirdi. Deniz’in yaşadığı ve kahrolduğu ayrılık sahnesinden sonra Mirat ne yaptı? Kalbimdeki Deniz 53. yeni bölüm fragmanı gelecek hafta yaşanacaklara dair ipucu verecek.

14 Ocak 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Kalbimdeki Deniz yeni 53.bölüm fragmanı FOX TV’de Kalbimdeki Deniz son 52.bölüm izleyiciyle buluştu

Kalbimdeki Deniz son bölüm ardından Kalbimdeki Deniz 53. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Kalbimdeki Deniz son bölüm nefes kesen gelişmelere ve duygusal sahnelere imza attı. Kalbimdeki Deniz son bölümde, Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle arttı, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirdi. Deniz’in yaşadığı ve kahrolduğu ayrılık sahnesinden sonra Mirat ne yaptı? Kalbimdeki Deniz 53. yeni bölüm fragmanı ise merakla bekleniyor. Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz.

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir. Peki ya Mirat; bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir?

Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır. Hülya doğacak bebeğini düşünerek Nejat’la arasını iyi tutması gerektiğine karar verirken Şebnem ve Ünal buna engel olmak için ellerinden geleni yapacaktır. Fikriye’yse mahalleye gelen davetsiz bir misafir ve bu misafirin yol açtığı tatsız olaylar yüzünden kaybettiği hafızasına kavuşacaktır.

 

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM İZLE

 

OYUNCULAR

Özge Özberk

Rolü: Deniz Öztuna
Karakter Açıklaması: Zarif, duygulu, dürüst, çocuklarına ve yuvasına düşkün bir kadın. Naif, iyi ve saf yüreği nedeniyle, kimseden kötülük geleceğini düşünmüyor

Kutsi

Rolü: Mirat Yavuz
Karakter Açıklaması: Çerkes asıllı dedeleri gibi mükemmel bir at eğiticisi. Son derece güvenilir ve dürüst, duyarlı, yaşayan her canlıya saygılı

Yeşim Ceren Bozoğlu

Rolü: Fikriye Yılmaz
Karakter Açıklaması:
Mirat'ın komşusu. Dedikoducu ve hırslı bir kadın

Sebahat Kumaş


Rolü: Diyar Sarıkaya
Karakter Açıklaması: Güçlü ve zengin bir aşiret ağasının kızı. Yaşadığı çevre ve geleneklerin dar kalıplarına isyanı, büyük hayalleri var

Devin Özgür Çınar

Rolü: Hülya Aksal
Karakter Açıklaması: Deniz'in çocukluktan bu yana "sözde" en yakın arkadaşı. Aslında Deniz, onun her zaman yerinde olmak istediği ama asla olamadığı, olamayacağını bildiği zıt kutbu.

KALBİMDEKİ DENİZ KONUSU

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Kalbimdeki Deniz FOX'ta!