23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kalbimin Sultanı oyuncuları konusu nedir

Kalbimin Sultanı oyuncuları konusu nedir merak ediliyor. Dizi severleri ekran başına kilitleyecek olan Kalbimin Sultanı ilk fragmanı izleyicisiyle buluştu. Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Ekranların yeni gözde dizisi Kalbimin Sultanı Türk-Rus ortak yapımı olarak ekrana gelecek olan dizide bir Osmanlı Hükümdarı ile Rus ajanının aşkı anlatılacak.

13 Haziran 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kalbimin Sultanı oyuncuları konusu nedir

Kalbimin Sultanı oyuncuları konusu nedir araştırlıyor. Ekranların yeni dizisi Kalbimin Sultanı Star TV’de fırtına gibi esecek. Maya Productions International'ın yapımcılığını üstlendiği, yakında Star Tv ekranında başlayacak Kalbimin Sultanı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Oyuncuları arasında Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya'da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor. Kalbimin Sultanı sernaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal kaleme alıyor.

 

 

KALBİMİN SULTANI KONUSU

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşüyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme aldığı Kalbimin Sultanı Yakında Star’da izleyiciyle buluşacak.

KALBİMİN SULTANI OYUNCU KADROSU

 

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

19 Eylül 1984 yaşında Ankara’da doğmuştur. Genç oyuncu Ali Ersan Duru, lise eğitiminden sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Maliye üzerine eğitim aldı. Üniversite öğrenciliği dönemlerinden amatör olarak tiyatro ile tanıştı. Mezun olduktan sonra ise kendisini oyunculuk alanında geliştirmek için eğitimler almaya başladı. Eğitimleri bittikten sonra ise Başrolde Aşk isimli dizi ile kamera karşısına geçti.

2011'de Başrolde Aşk isimli dizide Emre karakterini canlandırdı. Dizi, ayrıldıkları halde aynı işte çalışan Ceyda ve Gani'nin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Dolunay Soysert, Mustafa Sandal, Mert Turak ve Çetin Altay yer aldı. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor isimli dizide Berat karakterini canlandırdı. Dizi, Güneydoğu'dan İstanbul'a taşınan bir ailenin yaşadığı dramı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Fikret Kuşkan, Rozat Hubeş, Şenay Gürler, Neslihan Atagül, Sera Tokdemir, Ali Barkın ve Serkan Şenalp yer aldı.

2013'te ise Bugünün Saraylısı isimli dizide Fatih karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı'dan bu yanan şaşalı bir hayat süren Katipoğlu ailesinin zor zamanlar yaşamasını ve onlara rakip genç bir kızın ortaya çıkmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru ve Serhat Teoman yer aldı. 2015'te ise Aşk Zamanı isimli dizide yer aldı. Dizi, kabadayılığı kızları için geride bırakan Orhan isimli bir adamın kızlarıyla olan ilişkisini ve yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yavuz Bingöl, Burcu Binici, Deniz Uğur, Nihan Balyallı ve Ali Ersan Duru yer aldı.

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstendiği, Kadrosunda Nüket Duru'nun yer aldığı komedi dizisinde başrol oynayan Ali Ersan Duru'ya Güneş'in Kızları adlı dizide dikkatleri çeken Burcu Özberk eşlik etti

 

Filmleri ve Dizileri

2016- Şahane Damat

2015- Aşk Zamanı

2013 – 2014 – Bugünün Saraylısı (TV Dizisi)

2013 – Yağmurdan Kaçarken (Korkmaz) (TV Dizisi)

2013 – Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Sinema Filmi)

2012 – Çanakkale 1915 (Mehmet Ali) (Sinema Filmi)

2011 – 2012 – Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)

2011 – Başrolde Aşk (Emre) (TV Dizisi)

 

ALEKSANDRA NIKIFOROVA KİMDİR?

1993 yılı Rusya doğumlu olan Alexandra Nikiforova daha önce Rusya'da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Dizide Anna karakterini canlandırıyor. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı.

Star TV'de yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolünü oynayan Alexandra Nikiforova 1,66 boyunda. İlk defa Rusya dışında bir dizide rol alan Alexandra Nikiforova, Anna rolü için Türkçe dersleri alıyor. Güzel oyuncu yeni dizi Kalbimin Sultanı'nda Ali Ersan Duru ile birlikte başrol oynayacak.

 

 

EMEL ÇÖLGEÇEN KİMDİR?

9 Temmuz 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk-orta-lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Okul yıllarında ilgi alanı dans üzerine olan sanatçı, lise eğitimden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesini kazandı. İkinci yılında fakülteden ayrılarak hayatının geri kalanına yön verecek olan Akademi İstanbul Tiyatro Bölümüne kayıt oldu. Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen sanatçı Aliye dizisindeki Meriç rolüyle tanındı ve büyük çıkışını Poyraz Karayel dizisinde Avukat Sema rolüyle yaptı.

 

Oynadığı Filmler

2009 Ezber (Kısa Film)

2009 Tuzak

2008 Tramvay Serpil

2006 Sahne Demet

2001 Istanbul New York Yasemin

 

Oynadığı Diziler

2016 Kırlangıç Fırtınası, Ülfet

2015 Poyraz Karayel Sema Kanal D

2014 Böyle Bitmesin Serpil Trt

2012 Sultan Kanal D

2012 Geniş Aile Nilüfer Kanal D

2011 Arka Sokaklar Seyran Kanal D

2009 Kapadokya Düşleri Nihal Trt

2008 Cennetin Çocukları Pelin Atv

2007 Zeliha'nın Gözleri Zeliha Star Tv

2007 Kara Duvak Berfin Show Tv

2006 Sağır Oda Azra Kanal D

2004 Aliye Meriç Atv

1994 Gülşen Abi Emel Trt

 

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis’de doğmuştur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis’de doğdu, Ankara’da büyüdü.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu.

2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir

İlk kez 2004 yılında “Uy Başımıza Gelenler” dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber oynadı.

2010 yılında yönetmenliğini Osman Sınav ve Raşit Çelikezer’in birlikte yaptığı “Kılıç Günü” adlı dizide başrolde olarak Nur Erkul, Melike Güner, Ertan Saban, Yurdaer Okur, Ali Atay, Teoman Kumbaracıbaşı ile beraber oynadı.

2011 yılında ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Venedik Kralı’nın oğlu Alvise Gritti rolünü oynadı.

6 Kasım 2012 tarihinde 29 Nisan 2014 tarihine kadar ekranlarda oynayan ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenlik yaptığı “Benim İçin Üzülme” adlı dizide başrollerde Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik, Ünal Silver oynadılar.

18 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı “Son Mektup” adlı sinema filminde Nesrin Cavadzade ile başrolde oynadı.

Tansel Öngel, 2007 yılında Özge Özder ile evlendi. 2010 yılında boşandı.

 

Tiyatro Oyunları :

2011 – Yanık (oyun) : Wajdi Mouawad – İstanbul Devlet Tiyatrosu

2009 – Doğal Zehir : Eric Chappel – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2007 – Git Gel Dolap : Harold Pinter – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2005 – Benerci Kendini Niçin Öldürdü : Nazım Hikmet – İstanbul Devlet Tiyatrosu

2004 – Hepsi Oğlumdu : Arthur Miller – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2003 – Küçük Korku Dükkanı : Howard AsHMAN – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2003 – Onikinci Gece : William Shakespeare – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2002 – Karar Kimin : Brıan Clark – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2001 – Bahar Noktası : William Shakespeare – Trabzon Devlet Tiyatrosu

2000 – Kurban : Güngör Dilmen – Trabzon Devlet Tiyatrosu

1999 – Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören – Trabzon Devlet Tiyatrosu

1999 – Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin – Trabzon Devlet Tiyatrosu

1999 – Birimiz Hep İçin : Zühtü Erkan – Trabzon Devlet Tiyatrosu

 

Filmleri ve Dizileri :

2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)

2012 – 2014 – Benim İçin Üzülme (Niyazi) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Alvise Gritti) (TV Dizisi)

2011 – Dekupe (Serkan) (Kısa Film)

2010 – Kılıç Günü (Kılıç Ali) (TV Dizisi)

2010 – Geniş Aile (Cihangir) (TV Dizisi)

2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu? (Yalçın Gürcan) (TV Dizisi)

2007 – Elveda Derken (Kerim) (TV Dizisi)

2006 – Kaybolan Yıllar (Yoldaki Adam) (TV Dizisi)

2006 – Adak (Zeynel) (TV Dizisi)

2005 – Güz Yangını (Kerem) (TV Dizisi)

2004 – Kısmet (Kadir)(TV Filmi)

2004 – Uy Başuma Gelenler (Volkan) (TV Dizisi)

 

BESTE KÖKDEMİR KİMDİR?

29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop’ta doğup, büyüdü. İstanbul’ a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul’u yazmış ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul’a gelmiş. Ayça Eren’in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başlamış.

Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir’in oynayacağı kararlaştırılmış fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edilmiş. Dans’ta yeteneği olduğunu belirten Beste Kökdemir, kendine çok güvendiğini ve ilerde hayalinin Oscar ödülünü almak olduğunu ifade etmiş. 12 yaşında sol koluna “Beni Hayata Döndür” yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de “One Day” yazılı dövmesi bulunmakta. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi bestelemiştir.

Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine can vermiş ve 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır.

 

SADİ CELİL CENGİZ KİMDİR?

Sadi Celil Cengiz, 1 Şubat 1983 tarihinde Samsun, Çarşamba’da doğmuştur. Annesi Sevgi Cengiz, Çarşambaspor’un eski teknik direktörü Cemil Cengiz babasıdır. Çerkez asıllıdır. Ordu Fen Lisesi’nde 2 sene okuduktan sonra 3. Sınıfı Çarşamba Lisesi’nde okuyup mezun oldu. Sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 2007-2008 yıllarında personel asteğmen olarak askerliğini yaptı. KPSS’ye girerek aldığı puan ile Edirne Kapıkule Gümrük Muayene Müdürlüğü’nde gümrük memurluğu yaptı. Bir süre sonra filmlerde oynamak için görevinden istifa etti.Sadi Celil Cengiz, öğretmen Hilal Cengiz ile evlidir.

Birçok kısa filmde oynadı. Turkcell reklam filminde oynadı.

2012 yılında senarist ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı “İşler Güçler” dizisinde başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz paylaştı.

2015 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Nadide Hayat” adlı sinema filminde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sadi Celil Cengiz, Tarık Tarcan, Burak Can başrolerde oynamıştır.

 

Ödülleri :

2012 – 3.OMÜ Medya Ödül Töreni- En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu- İşler Güçler

2005 – Altın Portakal Film Festivali- Kısa film yönetmeni- Adres soran adam

Oynadığı Tiyatro Oyunları :

2012 – Nerde Kalmıştık

 

Filmleri ve Dizileri :

2015 – Sihirbazlık Okulunda Bir Türk (Marangoz) (Sinema Filmi)

2015 – Nadide Hayat (Sinema Filmi)

2015 – Kara Kutu (Serhat Taklacı) (TV Dizisi)

2015 – Kara Bela (otel görevlisi) (Sinema Filmi)

2015 – Biz Bir Dolaşalım (Sinema Filmi)

2015 – 91.1 (Sinema Filmi)

2015 – Kardeş Payı (Feyyaz) (TV Dizisi)

2014 – Kim O! (Ferhat) (Tv Programı)

2014 – Bana Masal Anlatma (Haktan) (Sinema Filmi)

2013 – Sürgün İnek (Burak) (Sinema Filmi)

2013 – Kadın İşi: Banka Soygunu (Güvenlik Mehmet) (Sinema Filmi)

2013 – Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Cafer) (Sinema Filmi)

2012 – Muhteşem Yüzyıl (konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2012 – İşler Güçler (Sadi) (TV Dizisi)

2011 – Bir Zamanlar Osmanlı kıyam (konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2011 – Üsküdar’a Giderken (Hakkı Selçuk) (TV Dizisi)

2011 – 2012 – Leyla ile Mecnun (Telat ) (TV Dizisi)

2009 – Ramazan Güzeldir (Sadi) (TV Dizisi)

2009 – 20’lik (kısa film)

2007 – Dünyanın Savaş Hali (Kısa Film)

2006 – Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı (TV Dizisi)

2006 – Kabuslar Evi: Hayal-i Cihan (Sinema Filmi)

2006 – Ayrılık (2) (Kısa Film)

2005 – Gövde Gösterisi (Kısa Film)

2005 – Adres soran adam (Kısa Film)