23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kalp Atışı 12. bölüm ile ekrana geldi

Kalp Atışı son bölümde Bahar’ın ölümünün etkileri devam etti. Sinan kızının odasına girip eşyalarını ağlayarak topladı. O sırada bir telefon aldı ve çok sinirlendi. Bahar’ın ölümünden çok etkilenen Fatih kötü bir hale geldi. Eylül’ün kardeşi hastaneye geldi. İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyiciydi.

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kalp Atışı 12. bölüm ile ekrana geldi

Kalp Atışı son bölümde Eylül ve Ali Asaf arasında ki tüm dengeleri değişiyor. Fakat bu sefer Ali Asaf da farklıdır. Eylül karşısında bambaşka bir Ali Asaf bulur. Bu gerginlikte, Eylül’ün kız kardeşi İpek’in, Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü iyice kızdırır. İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyicidir. Eylül Ziyanur’un yardımıyla büyükannesinin ölümü ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Alp Esma’nın pastanesine gitti. Alp saçını boyadı. Şaşıran Esma’ya, “Hayat çok kısa Esma, bekletmeye hiç gerek yok. Yapmak istediğim hiçbir şeyi bekletmeyeceğim artık. Bak ölüyoruz Esma. O kurşun beni de bulabilirdi. Artık sadece istediklerimi yapacağım” dedi ve Esma’yı öptü. 

 

KALP ATIŞI 13. BÖLÜM FRAGMANI

KALP ATIŞI SON BÖLÜM ÖZETİ

Eylül ve Ali Asaf arasında ki tüm dengeleri değişiyor. Fakat bu sefer Ali Asaf da farklıdır. Eylül karşısında bambaşka bir Ali Asaf bulur. Bu gerginlikte, Eylül’ün kız kardeşi İpek’in, Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü iyice kızdırır. İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyicidir. Eylül Ziyanur’un yardımıyla büyükannesinin ölümü ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Fakat aynı bilgi Ali Asaf için ise büyük bir sonun başlangıcıdır. Tüm yaşananlar belki de artık Eylül ve Ali Asaf arasında ki tüm dengeleri değiştirecektir...