23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kalp Atışı yeni 27.bölümde Çetin hayata dönme çabasında

Kalp Atışı 27. bölüm, yaşanan bütün sıkıntılara rağmen ayakta kalmak üzerine kurulurken, Ali Asaf ve Eylül’ün dillere destan aşkı sonuca varacak.

17 Ocak 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kalp Atışı yeni 27.bölümde Çetin hayata dönme çabasında

Kalp Atışı yeni 27.bölümde Çetin hayata dönme çabasında

27. Bölüme Kadar Olanlar

Yılbaşı gecesini birlikte geçirmek isteyen doktorlar, bir yemekte toplanır. Ali Asaf, yaşadıkları sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını düşünerek, Eylül’e baba olmak istediğini açıklar. Eylül bu teklif üzerine gerilir. Eylül’ün gerilimine bütün masa şahit olur. Ali Asaf, beklemediği bu tavır karşısında şaşkına döner. Ancak bu yemekte herkesi kötü bir sürpriz bekler. Birden teker teker fenalaşmaya başlarlar. Ali Asaf, her ne olursa olsun Eylül’ü bırakmamakta kararlıdır.

Hayata karşı hep aksi olan, hırçın Eylül, yıllar önce kaderini değiştiren bir adamla tanışır. Ege’nin şirin bir kasabasına öğretmenlik yapmaya gelmiş, aslında çok başarılı bir cerrah olan Ali Asaf, Eylül’ün hayatına dokunur ve geçer. Eylül’de tıp eğitimi alır ve ikilinin yıllar önce ayrılan yolları bir hastanede kesişir. Eylül’ün hayatında köklü bir değişiklik yapmayı başaran Ali Asaf ile bu karşılaşması onun için şaşırtıcı olacaktır. Daha da önemlisi aşkları kaldığı yerden devam edecektir. Yeni yıl döngüsünde geçen 26. bölüm, hayatlarının en zor kararını alan yapışık ikizler ve Eylül’ün eski bir hastası vasıtasıyla umudu aşılar. Eylül, bu hastası ile moral bulur.