16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Kalp Atışı dizisi final mi yapacak?

Kalp Atışı yeni bölüm heyecanla beklenirken dizinin final yapacağı idda edildi. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken izleyiciler tarafından 'Kalp Atışı dizisi final mi yapacak?' sorusunun yanıtı merakla bekleniyor..

13 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kalp Atışı dizisi final mi yapacak?

Kalp Atışı yeni bölüm heyecanla beklenirken dizinin final yapacağı idda edildi. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken izleyiciler tarafından "Kalp Atışı dizisi final mi yapacak?" sorusunun yanıtı merakla bekleniyor..

Kalp Atışı'nın 26. Bölümünde neler oldu?

Kalp Atışı dizisi bu haftaki bölümünde Sultan’ın tuzağına düşen Çetin hastanede ölümle pençeleşirken, Ali Asaf da hem Çetin’i hayata döndürmeye çalışmakta hem de Eylül ile ilişkilerini normalleştirmeye uğraşmaktadır.

Babasının ölümü sonrası İpek’in kendisine karşı ördüğü duvarı yıkmak isteyen Eylül ise eşi ve kardeşi arasında kalmaktan oldukça mutsuzdur.

Yapışık ikizler hayatlarının en önemli kararını alma arifesinde büyük ikilemler yaşarken, Eylül’ün geçmişinden gelen bir hasta bu zor dönemde Eylül için en büyük moral kaynağı olur.

Sultan’ın organize ettiği yılbaşı yemeğinde bir araya gelen doktorların keyifli geçen gecesi Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı sürpriz teklif sonrası gergin bir hal alırken; Sinan’ın Çetin üzerinden yaptığı planları da hiç beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Kalp Atışı 26. Bölüm Fragmanı



Kalp Atışı'nın 25. Bölümünde neler oldu?

Kalp Atışı son bölümünde Ali Asaf şimdi şehrin başka bir tarafında insanları iyileştirmeye çalışırken kendine de bir söz verir. Zengin fakir demeden herkesin eşit sağlık hizmet aldığı bir dünya inşa edebilmek.    
 

KALP ATIŞI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Bu sırada Sultan, polis tarafından sıkı takibe alınmıştır. Çetin komiserin Sultan’a ulaşması an meselesidir. Ancak Sultan’ın da kendine göre bir planı vardır.  Ali Asaf’ın giderek bir kahramana dönüşmesi onu daha da öfkelenmiştir. Üstelik kendisi yüzünden olmuştur  bu. Ama vazgeçmeye de niyeti yoktur. Bu nedenle hastanedeki yerini sağlamlaştırmak için milyonda bir görülebilecek  sıra dışı bir vakayı hastaneye getirir.