20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlara veda etti

Tecrübeli oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlara veda etti.

25 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlara veda etti

Kanatsız Kuşlar son bölümünde Nefise, herkesten gizlediği bir gerçeği öğrenmiştir. Bunun üzerine küçük kızı Aysun'u da alarak kayıplara karışır. Şimdi Azime'ye çok daha fazla iş düşmektedir. Her şeyden habersiz çocuklara gerçekleri açıklamak ve baba-oğlu bir araya getirmek istemektedir. Öte yandan Nefise'nin gizemli kayboluşuyla ilgili sır perdesi aralandığında herkes umutlanmıştır. 46. bölüm fragmanı ile fazlasıyla merak uyandıran Kanatsız Kuşlar bugün seyirci ile buluşuyor olması merakları biraz olsa azaltıyor. Perşembe günlerinin değişmeyen dizisi Kanatsız Kuşlar  46. Bölümüyle seyircisine final yaptı.


KANATSIZ KUŞLAR NEDEN FİNAL YAPIYOR?


Kanatsız Kuşlar dizisi için şuanda alınmış resmi bir final kararı yoktur; ancak yeni başlayan diğer kanalların dizileri Kanatsız Kuşlar dizisini çok zorluyor. Özellikle Kanatsız Kuşlar dizisini aralık ayında en popüler dizilerden biri olmayı başaran Bizim Hikaye dizisi ve ocak aynda başlayan Mehmetcik dizisi çok zorladı ve Kanatsız Kuşlar dizisi ortalama 6 milyon izleyiciden 4 milyon izleyiciye düştü.



KANATSIZ KUŞLARIN EN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?


Bütün düğümler birer birer çözülmektedir. Nefise, aşkla sevdiği kocası Muzaffer'in acı çekmesine daha fazla dayanamaz. Her şeyi göze alır ve gerçeği itiraf eder. Emre'nin kendi oğlu olduğu bilgisi Muzaffer'i tam anlamıyla sarsmıştır. Nefise'ye şimdi ne diyecek, nasıl davranacaktır? Nefise kendini affettirebilecek midir? Olanlar üzerine vicdan azabı duyan Azime, belki de ilk defa elini taşın altına koyacaktır. Nefise'nin masum olduğunu haykırır.
Öte yandan Emre gibi kardeşleri de gerçeklerden habersizdir. Ahmet konusunda büyük bir ders almış olan Cemre, şimdi ne yapıp edip ablasına olan borcunu ödemeye kararlıdır. Zeynep'in Onur ile yeniden mutlu olabilmeleri için elinden geleni yapar. Bu arada Suat da Cemre'ye olan duygularını açma isteğindedir.