19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kara Sevda 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Kemal ve Nihan'dan itiraflar

Kara Sevda son bölümü ile izleyiciyi ekrana bağladı. Kemal’in şüpheleri Nihan’ı tedirgin etti. Yeni bölümde evlilik kararı alan Kemal Nihan ile karşı karşıya gelir ve itiraflar başlar. Kara Sevda 40. son bölüm fragmanı izlemek isteyenler için haberimizde.

19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Kemal ve Nihan'dan itiraflar

Kara Sevda 40. bölüm fragmanını, gerilimi yüksek bir bölümün ardından herkes tarafından merak ediliyor. Son bölümde Nihan’ın bebeğinin kendinin olduğundan şüphelenen Kemal’in aklı karıştı. Nihan ve Emir ise olanları geçiştirmeye ve Kemal’in şüphelenmesini engellemeye çalışıyorlar.

Leyla’nın bebeğin babasının kim olduğunu öğrenmesi de işleri iyice karıştı. Emir yine bir oyun oynayarak Kemal'in babalık hayallerine bir son verdi. Kemal Deniz'in babası olmadığına inandıktan sonra Asu'ya evlilik teklif etti. Yeni bölümde neler olacak, Nihan Asu'nun evlenmesini istediğini söylemesine rağmen nasıl bir tepki verecek? Merak ediliyor. Ancak 40. yeni bölüm fragmanında Kemal ve Nihan yine birbirlerine yakınlaşıyorlar ve itirafta bulunuyorlar. Kara Sevda'nın yeni bölümü yine heyecanlı geçecek. Kemal Emir için düzenlenen doğum günü partisine katılacak ve olaylar yine birbirine girecek.

 

Kara Sevda yeni sezonda da tansiyonu yüksek tuttu. Çarşamba akşamı hayranlarını yine ekrana çekmeye başladı. Son bölümün ardından 40. bölüme ait  iki fragmanı izlemek isteyenler için haberimizde.

KARA SEVDA 40. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI 

 

 

KARA SEVDA 40. YENİ BÖLÜM  1. FRAGMANI 

 

 

KARA SEVDA EMİR'İN KEMAL'E OYNADIĞI HAİN OYUN