19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı son bölüm Star TV'de

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı dizinin fanları tarafından merakla bekleniyor. Kara Sevda son bölüm Nihan’ın kazasıyla çok konuşuldu. Dizinin son bölümünde Kemal, kızının kim olduğunu öğrendi ancak bununla başa çıkmaya çalışıyor.

19 Ocak 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı son bölüm Star TV'de

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı için geri sayım son bölümün ardından başladı. Kara Sevda son bölüm ilginç gelişmelere sahne oldu. Son bölümde, Kemal kızının kim olduğunu öğrendi ancak bu durum Kemal’i ciddi biçimde sarsmış gözüktü. Aynı zamanda Nihan’ın kaza yapması heyecanlı dakikalar yaşanmasına neden oldu. Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

KARA SEVDA SON BÖLÜM (52.BÖLÜM) ÖZETİ

Kara Sevda son bölümde, Kemal’in Deniz’in kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra iç dünyasındaki bütün dengeler temelinden sarsılır. Kemal, Deniz’le geçiremediği günlerin ve kendisine söylenen yalanların hesabını tek tek sormak için harekete geçer. 

Nihan ve Deniz, sadece Emir’in adresini bildiği bir yerdedirler. Kemal, önce Nihan’ın nerde olduğunu bulmak zorundadır. Bu sırada, Nihan’ın keyfi, Emir’in sürpriz ziyareti ile bozulur. Emir’in ziyareti, Kemal için Nihan’ın adresine uzanan bir boşluk yaratır. 

Banu ile Emir arasında bir bağdan şüphelenen Tarık, yavaş yavaş bilmediği gerçeklere yaklaşır. Diğer tarafta Zeynep, tutunacak son dalı olan işinden de atılır. Hakan, desteğini Zeynep’ten çekmez. Hakan, kendini yavaş yavaş Zeynep’e kaptırırken, Zeynep’in kendisinden kararlı bir şekilde uzaklaşması, Emir’i anlamlandıramadığı şekilde rahatsız eder. Zeynep’in karşısına çıkar ve Hakan’la Zeynep’i birlikte görür. Bu karşılaşma, Zeynep ve Emir arasındaki dengelerin değişmeye başladığını gösterir. 

Asu ise Kemal ve Nihan'ın birlikteliğini keşfeder ve herkesin kaderini sonsuza dek değiştirecek tehlikeli bir adım atar. 

Kemal hiddeti ve karışık duyguları ile Nihan’la yüzleşir. Kemal’in büyük öfkesi karşısında Nihan çaresiz kalır. Nihan’ın Kemal’e güveni sonsuzdur, tarafı bellidir ancak diğer tarafta Deniz’in hayatı söz konusudur. 

Nihan, Kemal’i sakinleştirmeye çalıştıkça Kemal hiddetlenir. Aklında sadece bir tek düşünce vardır. Ya Nihan’la ya da Nihan’sız Deniz’i alıp gitmek. Emir ve Kemal arasında yaşanan, Deniz’le genişleyen bu yeni savaşta Nihan’ın tarafını seçmek için bir gecesi olacaktır. 

 

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLE - STAR TV