19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kara Sevda yeni bölümde Asu’nun planı suya düşüyor

Kara Sevda 63. yeni bölüm Star TV’de bu akşam ekrana gelecek.Kara Sevda yeni bölümde, Asu’nun planı suya düşüyor.

5 Nisan 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda yeni bölümde Asu’nun planı suya düşüyor

Kara Sevda 63. yeni bölüm bu akşam seyirciyle buluşacak. Kara Sevda yeni bölümde, Kemal’in kurtuluşu mümkün mü? Ozan cinayeti sonsuza kadar gizli kalmaya mahkum mu kalacak? soruları cevap bulacak ve Asu’nun plan suya düşecek.

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Asu’nun odasında bulunan korkunç izler ve deliller Asu’nun öldürüldüğünü gösterirken, polisler cesedini bulmak için harekete geçer. Kemal ve Nihan, bu cinayet soruşturmasını incelemek için görevlendirilen Komiser Mercan’la bu sırada tanışır. Mercan, bu tanışıklığın Kemal ve Nihan’la daha uzun karşılaşmalar içereceğini ima ederken, Nihan, Mercan’ın Kemal’e tavırlarından ilk andan rahatsız olur. Kemal’in ise huzursuz olduğu kimsenin bilmediği başka bir gerçek vardır: Asu’yu son gören kendisidir.

Asu’nun ölümünde baş düşmanının parmağı olduğunu düşünen Emir, hem kendisini annesinin gözünde aklamak, hem de Kemal’den sonsuza kadar kurtulmak için gerçeğin peşine düşer. Kemal ise üstündeki şüphelerin izinden giderek olayı çözmeye çalışırken, Mercan’ın yakın markajından kurtulamaz. Tabii ki Mercan da Nihan’ın yakın markajından kurtulamayacaktır. 

Öte yandan Asu’nun Ozan cinayetindeki rolüyle ilgili gerçekleri bilen tek insan olan Gürcan’dan kötü haber gelir. Umutların tükendiği anda, Ozan’a yapılacak otopsiyle ilgili gerekli izin çıkar. 

 

KARA SEVDA SON BÖLÜM STAR TV