18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kara Sevda Nihan ve Kemal evleniyor

Kara Sevda 71. Bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV’nin sevilen dizisi Kara Sevda izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Dizinin sevenleri Nihan ve Kemal’in aşklarını soluksuz seyrediyorlar.

30 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda Nihan ve Kemal evleniyor

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün olduğu ve Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor gibi önemli isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kara Sevda Çarşamba akşamlarındaki iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Star TV’nin sevilen dizisi her Çarşamba izleyicisi ile buluşuyor. Kara Sevda 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KARA SEVDA 71. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA 71. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkardı. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün geldi; Nihan ile Emir boşandı.

Fakat Emir hayatındaki en değerli varlık olan Nihan’ı düşmanına bırakmamaya kararlı. Emir Kemal’i can evinden vuracak bir plan için düğmeye bastı. Bu planın merkezi artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Asu oldu.

Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başladı. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek oldu.

Tüm olumsuzluklara rağmen Kemal ve Nihan’ın mutlu anları gerçekten unutulmaz oldu. İzleyicilerin dizinin en başından beri sabırsızlıkla beklediği iki aşığın mutlu günleri görülmeye değerdi.

Eline geçen görüntülerin altında ezilen Zeynep sonunda kararını verdi. Zeynep’in bu kararı Kemal ve Emir arasındaki ezeli savaşta tüm dengeleri değiştirdi.

 

Emir ise elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplamak için pusuda beklemektedir.

Emir’in ataklarının bitmediğinin farkında olan Nihan’a gelen not, Nihan’ın bütün hayatının akışını asla değişmeyecek şekilde sabitledi. Nihan, Kemal’in hayatını kurtarmak için çıktığı yolculukta, kendi hayatının da sonsuza kadar değişeceğini çok geç anladı.

Kemal ve Nihan mutlu sona yaklaşmışken Emir ellerini kirletmekten çekinmedi. Artık bu savaş sona doğru ilerlerken, Emir’in her hamlesi acımasız ve keskin. Tüm tehlikeleri saklayan gecenin zifirini karanlığını dağıtmak için Kemal yola koyulduğunda, ok yaydan çıkmıştı.