20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kayıtdışı 7.son bölüm FOX TV'de izlendi

Kayıtdışı izleyicisi 8.yeni bölüm neden yayınlanmadı merak ediyor. Kayıtdışı son bölüm izleme linki ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kayıtdışı 7.son bölüm FOX TV'de izlendi

Erkan Petekkaya’nın aracına bindiği esnada geçirdiği ufak kaza nedeniyle ayağının kırılması çekimlerin aksamasına neden olmuştu. Dizinin yayın gününün olduğu 13 Kasım Pazartesi için heyecanla bekleyen projenin takipçileri yayın akışı bilgilerini öğrendikten sonra Kayıtdışı dizinin bu hafta da ekranlarda olmayacağı bilgisine ulaştı. Kayıtdışı twitter hesabına baktığımız zaman konuyla ilgili resmi bir açıklama göremiyoruz.

 

KAYITDIŞI 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kayıtdışı dizisinde bu hafta, Nejat’ın yoğun bakımda olduğu haberiyle dünyası başına yıkılan Ali Kemal’e, bir darbe de Esra’dan gelecek, onun hakkında öğrendiği sır, ikili arasındaki ipleri kopma noktasına getirecektir. Ekip, Nejat’ın intikamını almak için Cafer’in peşine düşer. Zeynep, anne ve babasının sır ölümünü aydınlatmaya kararlıdır. Bu konuda, belki de güvenebileceği tek kişi olan Ali Kemal’den yardım ister. Orhan, Melek’e sürpriz bir teklifte bulunur. Başarısız geçen operasyon sonrası açığa alınan Melek’in, ona güvenmekten başka çaresi kalmamıştır. Orhan’ın ortaya çıkmasıyla uykuları kaçan Ekrem, sinsice bir plan yapar ve Orhan’ı yok etmesi için Adnan’ı görevlendirir. Adnan, peşine düştüğü adamın babası olduğundan habersiz işe koyulur.