20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kertenkele yeni 83. bölüm fragmanı son bölüm ATV'de

ATV Kertenkele 82. son bölümün ardından Kertenkele 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele yeni bölüm fragmanı neler içeriyor? 83. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde, Murat Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Murat'ın aslında Ziya Hoca (Kertenkele) olduğunu öğrenen Hicabi eskiden olduğu gibi Ziya hocasını sorularıyla bunaltmaya başlar. Deli Meryem'in Hicabi'yi kaçırmasından korkan Gizem ise Hicabi'nin evine yerleşir. Aksiyonun bir dakika bile durmadığı Kertenkele dizisinin 83. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve dizi detayları haberimizde...

7 Aralık 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kertenkele yeni 83. bölüm fragmanı son bölüm ATV'de

Atv’nin sevilen dizisi Kertenkele 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kertenkele 83. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Kertenkele son bölümde Murat hiç beklenmedik bir role soyunmuştu. Hicabi’nin kabusu da devam etti. Peki, Kertenkele 83. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

 

KERTENKELE DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜYLE 10 ARALIK CUMARTESİ AKŞAMI ATV'DE

KERTENKELE SON BÖLÜM ÖZETİ

Murat Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır... Murat'ın aslında Ziya Hoca (Kertenkele) olduğunu öğrenen Hicabi eskiden olduğu gibi Ziya hocasını sorularıyla bunaltmaya başlar. Deli Meryem'in Hicabi'yi kaçırmasından korkan Gizem ise Hicabi'nin evine yerleşir. Deli Meryem ve Gizem'in birbirlerini rahat bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Öte yandan Murat'ın tehlikeli bir operasyon için imam kılığına girmesi gerekir. Murat sahte imamlık yaparken sonunda Zehra'nın kim olduğunu öğrenebilecek midir? 


KERTENKELE 82. SON BÖLÜM ATV'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
 

 

 

 

KERTENKELE OYUNCUSU ASENA TUĞAL KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu Asena Tuğal, 2000'den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra ise, Star TV ekranlarında 2006 Miss Turkey'de dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal, Miss International yarışmasında "Miss Smile" ödülü kazanmıştır. Spor alanında da başarısı olan oyuncu, Kürek sporunda uluslararası dereceleri bulunuyor olup ayrıca Tekvando sporunda siyah kuşaktır. Ve bu sayede ülkemizi Milli Takım kadrosuyla geçmiş yıllarda temsil etmiştir. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde ‘double major’ olarak tamamlayan oyuncu, Matematik ve Fen Bilimleri fakültesinden aynı dönem içinde mezun olmuştur. Asena Tuğal birçok dizide oynamıştır.2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal Filinta adlı dizilerde rol alan oyuncu günümüzde Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde oynamaktadır.