25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kiralık Aşk Final Bölümü fragmanı son bölümün ardından yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 69. final bölümü fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk son bölüm ardından Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı dizinin fanları tarafından merakla bekleniyordu. Kiralık Aşk’ta Defne’nin ailesiyle barışmasının ilk adımları atıldı. Kiralık Aşk 69. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki haberimizde.

19 Ocak 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kiralık Aşk Final Bölümü fragmanı son bölümün ardından yayınlandı

Kiralık Aşk 69. final bölümü fragmanı nefes kesecek. DeBu cuma final yapacak olan romantizm dolu Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk son bölümde yaşanan sahneler büyük heyecan yaratmıştı. Kiralık Aşk son bölümde; Defne ve Ömer artık bambaşka bir heyecanın kapısına geldiler. İşte, Kiralık Aşk 69. yeni bölüm fragmanı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

KİRALIK AŞK 20 OCAK CUMA AKŞAMI YAYINLANACAK FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

ORTAKS YAPIM'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Bu cuma akşamı yayınlanacak 69. bölümüyle ekran serüveni sona erecek olan Kiralık Aşk dizisinin yapımcı firmasından açıklama geldi.
 
Ortaks Yapım'dan Kiralık Aşk’ın bitiş tarihiyle ilgili yapıla açıklama: "Geçen yıldan beri izleyicisi ile buluşan Kiralık Aşk, 69. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu güzel serüvende bizi destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan tüm izleyicimize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ortaks Yapım."
 

 
KİRALIK AŞK OYUNCULARI BÖYLE VEDA ETTİ
Bu cuma ekrana gelecek 69. bölümüyle veda edecek olan Kiralık Aşk dizisinin oyuncuları sette çektikleri bu fotoğrafla veda ettiler.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Defne ve Ömer, artık bambaşka bir heyecanın kapısındalar. Defne hamile olup olmadığına bakarken, Ömer'in sırrı nihayet açığa çıkıyor.

Bu sırada büyük bir halı saha maçı gündemde. Koray'ın takımı, Sinan ve Ömer'e karşı. Koray’lar kazanırsa ilk doğacak erkek çocuğun adı; Koray olacak! Hakemse Aytekin!

Diğer yandan Defne'nin ailesiyle barışmasının ilk adımları nihayet atılıyor. İso'nun sokak köpekleri için yaptığı kulübe ise pek çok şeye vesile oluyor.

 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi
 
OYUNCULAR
Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Yasemin: Sinem Öztürk
Necmi: levent ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz