19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler 106.bölümde Ali karar veriyor

Kırgın Çiçekler’in 106. Bölüm fragmanı geçlerin eğlenceli anları ile başlıyor. Kızlar ve erkekler iki grup oluşturup karşılıklı bowling müsabakası yapıyor.

23 Ocak 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler 106.bölümde Ali karar veriyor

Kırgın Çiçekler Dizisinin 105. Bölümünde Neler Oldu?

Kırgın Çiçekler’in ekrana gelen 105. Bölümünde kızlar büyük bir tehlikeye girmişti. Kızları bu tehlikeli durumdan kurtarmak için Şeref’in kendisini feda etmesi gerekiyordu.

Ali ise Cemre ile Meral’i kurtarmak amacıyla bir karar vermek zorundaydı. 

 

 

Kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yıldız, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi ;  ATV kanalının her hafta Pazartesi günleri reytinglerde üst sıralarda olan uzun soluklu dizileri arasında yer alıyor.

 

106. Bölüm özeti

Kırgın Çiçekler’in son bölümünde heyecan doruktaydı. Dizinin yapımcıları fanları daha çok bekletmeden yeni bölüm fragmanı da yayınladı. Kırgın Çiçekler’in 106. Bölüm fragmanı geçlerin eğlenceli anları ile başlıyor. Kızlar ve erkekler iki grup oluşturup karşılıklı bowling müsabakası yapıyor. Kızların bowlingde pek başarılı olmayacağını düşünen erkekler, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Kızların yaptıkları atışlar hayli başarılı olunca erkekler bowling turnuvasını kaybediyor. Bu keyifli anlar yaşanırken Defne ve Serkan büyük bir şok geçiriyor. Kapıya aniden gelen bir adam ‘’babanız benim’’ itirafıyla evde büyük bir sürprize neden oluyor. Defne bu itirafa inanamazken, adamın Serkan’a sarılıp ağlaması herkesi şaşırtıyor. Aynı adamın ikinci hesaplaşması ise Ejder ile oluyor. Ejder’i bulduktan sonra ona birkaç soru soruyor. Ejder hem adamı tanımamanın hem de alkolün verdiği rahatlık ile sorulara yanıt verirken, aniden yediği yumruk ile yere seriliyor. Bu anları Serkan’ın yat partisini basarak ortamdaki erkeklere saldırması ile devam ediyor. Yattaki kızlar Serkan’ı bir türlü durduramıyorlar. Eylül ise hayatının şokunu yaşıyor. Küçük çocuğun ele geçirdiği silahı kendisi ve kız kardeşine doğrultmasıyla ne yapacağını bilemiyor. O anlarda ne yapacağını bilmeyen Eylül, çare arayışlarında bulunuyor.

Kırgın Çiçekler’in heyecanla beklenen 106. Bölümü 22 Ocak Pazartesi saat 20:00 ‘da ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşacak. 

 

Kırgın Çiçekler Dizisinin Konusu

2015 yılında Atv ekranlarında dizi serüvenine başlayan Kırgın Çiçekler’in yapımcılığını NTC Medya üstlenirken yönetmeliğini ise Serkan Binici yapıyor. Senaryosu dram türünde olan dizi çoğunlukla aile ve gençlik temalı. Senaryosunun iki kadın senaristler Gül Semirci ve Yelda Eroğlu tarafında kaleme alındığı Kırgın Çiçekler, çok farklı kişiliklere sahip genç kızların yetiştirme yurdundan normal hayata adaptasyonun anlatıyor. Dizide yer alan 5 farklı kız arkadaşın yaşadıkları hayat izleyenleri ağlatıyor. Kırgın Çiçekler , Eylül adında 16 yaşında olan genç kızın üvey babası tarafından maruz kaldığı tacizlere dayanamamasıyla kendini yetiştirme yurdunda bulmasıyla başlıyor. Yurtta çeşitli sebepler yüzünden kalan kızlarda yaşadığı şeyler ve yetiştirme yurtlarında yaşanan zorluklar ekrana yansıtılıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 107.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI

Özgür Çevik

Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

 

 

İpek Karapınar

Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

 

Biran Damla Yılmaz

Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

 

Gökçe Akyıldız

Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

 

Hazar Motan

Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

 

Aleyna Solaker

Meral

 

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

 

Özgür Çevik – Toprak

İpek Karapınar – Feride

Biran Damla Yılmaz – Eylül

Mehmet Aykaç – Serkan

Veda Yurtsever – Nazan

Sacide Taşaner – Neriman

Zeynep Irgat – Hediye

Gökçe Akyıldız – Songül

Hazar Motan – Cemre

Çağla Irmak – Kader

Derya Artemel – Mesude

Aleyna Solaker – Meral

Nil Keser – Defne

Esma Yılmaz – Büşra

Zeynep Parla – Cansu