23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı - Kader'in çığlıkları yürek parçaladı

Kırgın Çiçekler son bölüm nefes kesti. Kırgın Çiçekler son bölümde Defne’nin evi yakmaya çalışması ve sonrasında yaşananlar bölüme damga vurdu. Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler’in yeni bölüm fragmanında kızlar nezarete düşecek. Umut ölecek mi? Kader’in Umut için döktüğü gözyaşları ne anlama geliyor.

1 Aralık 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı - Kader'in çığlıkları yürek parçaladı

Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar soluksuz izlendi. ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler son bölümde Defne evi yaktı. Polis kızları nezarete götürdü. Gözler Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı bize neler anlatıyor? Yeni fragmanda kızların nezarete düştüğünü göreceğiz. Can alıcı sahne ise Kader’in çığlık attığı sahne olacak. Kader, Umut’un ardından gözyaşları dökecek. Umut öldü mü? İşte heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Nazan’ın itirafıyla büyük bir şaşkınlık yaşayan Cemre, tekrar zengin olduğu için çok mutlu olur ve mutluluğunu kızlarla paylaşır. Zor bir karar alan Nazan, evlerini Cemre'ye bırakır ve kalacak yer bulmaya çalışır. Yeniden zengin olan Cemre, yaşadıkları zor günleri atlatmak için Nazan'ın evinde kutlama partisi düzenlemeye karar verir. Bu gelişme her ne kadar kızların hepsini mutlu etse de Eylül, Serkan ile Cemre arasında kalır. Tüm parasını ve lüks yaşamını kaybetmenin acısıyla gözü dönen Defne, kızlardan intikam almak için korkunç bir plan hazırlar. Ancak hazırladığı plan kızlardan çok kendisinin canını yakacaktır.