23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler 63. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Kırgın Çiçekler son bölümde; Kader'in çığlıkları yürek parçaladı. Kader'in banyo kapısında suyun içinde kardeşi Umut'u görmesi bölüme damga vurdu. Aksiyonun ve dramın bir dakika bile durmadığı Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm detayları, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler 63. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Atv’nin sevilen ve duygu yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 63. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Kırgın Çiçekler'in yayınlanan son bölümü heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Kırgın Çiçekler son bölümde; Kader'in çığlıkları yürek parçaladı. Kader'in banyo kapısında suyun içinde kardeşi Umut'u görmesi bölüme damga vurdu. Peki, Kırgın Çiçekler 63. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? İşte ATV dizisi Kırgın Çiçekler'in 63. yeni bölüm fragmanı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 62. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cemre, babasından kalan serveti almak için Nazan'ın evine gidip tüm aile ile yüzleşir. Nazan, çocukları Serkan ile Defne'yi alarak küçük eski bir eve yerleşirler. Nazan ve Serkan yeni hayaller kurarak ayakta durmanın yollarını ararken Defne ise kızlara büyük bir oyun oynar. fakir bir hayatı kabullenemeyen Defne, Cemre'nin içinde bulunduğu evi yakmak ister. Ancak evi yakayım derken alevler içinde kalır. Bu durumu fırsat bilip kızları şikayet eden Defne; Cemre ve arkadaşlarını hapse atar. Son bölümde en çarpıcı sahne ise; Kader'in banyo kapısında suyun içinde kardeşi Umut'u görmesi ve çığlıkları oldu.

KIRGIN ÇİÇEKLER 62. SON BÖLÜM ATV'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ