25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler'de olaylar bitmek bilmiyor!

Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Duygu yüklü sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler'de olaylar bitmek bilmiyor!

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler'de olaylar bitmek bilmiyor!

Kırgın Çiçekler 91.yeni bölüm fragmanı Eylül zor durumda! Kırgın Çiçekler 90.son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin 90. bölüm fragmanı günler öncesinde ekrana geldi. Yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Beş yetimhane kızının zaman zaman duygusallaştıran zaman zaman da gülümseten hikâyesini konu alan Kırgın Çiçekler, üç sezondur en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Dizi severlerin heyecanla beklediği Kırgın Çiçekler dizisi 90. bölümünde bu hafta Serkan’ın kanser hastalığının ortaya çıkmasının ardından ameliyat olması gerektiği açıklanacak. Riskli ameliyat öncesi kızlarla görüşme gerçekleştiren Serkan hepsiyle vedalaşacak. Serkan’ın ölüm riski olan bir ameliyata girmesi ise kızları gözyaşları içerisinde bırakacak. “Ne olur ölme Serkan” diyerek hasta arkadaşına sarılan Meral, Serkan’ın bir an önce sağlığına kavuşması için dua edecek. Serkan’ın annesi ise ameliyat esnasında aldığı kötü haberle tamamen yıkılacak. Sevilen dizinin gelecek bölümünde Serkan’ın hayatını kaybedip kaybetmeyeceği ortaya çıkacak. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Cansu Fırıncı, Hazar Motan ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı dizi Kırgın Çiçekler son bölümden sonra 91. yeni bölüm fragmanı yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır. 

KIRGIN ÇİÇEKLER 91. BÖLÜM FRAGMANI



Kırgın Çiçekler yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürerken geçtiğimiz hafta yayına giren son bölümünde üç kızın yaşadığı ortaya çıkmış yaşananların rüya olduğu anlaşılmıştı. Kader’in annesinin kızları sezon finalinde yangın içerisinde bırakması nedeniyle gençlerin tamamının öleceği düşünülürken fragmandaki cenaze töreninin rüya olduğu ortaya çıktı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 90. BÖLÜM FRAGMANI
 

KIRGIN ÇİÇEKLER 90. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta, Serkan ve Cemre'nin romantik gecesi kabusa döner. Serkan bayılınca hastaneye giderler. Doktor kanser teşhisi koyunca Cemre yıkılır. Feride, komiser Ali'nin teklifiyle çocuk şube için danışmanlık yapmaya başlar. Yeni gelen dava dosyası herkesin kanını dondurur. Güney'in Zehra'ya tahammülü kalmayınca evde ipler gerilir. Kader, kendisini savunmayan Meral'i kardeşlikten siler. Sadri Bey'in yeğeni Ejder yanlarına taşınınca Meral için zor günler başlar. Ejder, Meral'in gerçek torun olduğuna inanmayarak geçmişini araştırmaya başlar…

KIRGIN ÇİÇEKLER 90. BÖLÜM 2. FRAGMANI



KIRGIN ÇİÇEKLER 89. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır. Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. Sadri, Meral'e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.




OYUNCULAR

Özgür Çevik Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız Songül 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.



Hazar Motan Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak Kader

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker Meral

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.