24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler final 113.bölüm izle Kırgın Çiçekler finalinde neler yaşandı

Kırgın Çiçekler final 113.bölüm geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 113. final bölüm izleme linki haberimizde. Finalin tekrarını izlemelek isteyen izleyiciler; haberimizde yer alan linki taklımaları yeterli olacaktır. Güçlü oyuncu kadrosu ile birlikte başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yıldız, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 113.final bölümünde Ali cinayetin tanıkları ve yardımcısı olan kızların teslim olması gerektiğini vurgulamıştı. Kızlar ise daha fazla kaçamayacaklarını bildikleri için durumu kabul etmişti. Songül hamile olduğu için tüm yaşananları saklayan kızlar sonunda her şeyi ona itiraf etmişti. Songül ilk olarak kızlara tüm yaşananları gizledikleri için kızmıştı. Daha sonra ise yardım almak için Feride Hoca’ya gitmeyi önermişti. Kızlar ise Feride hocaya sığınsalar da bir çözüm bulamamıştılar. Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Kırgın Çiçekler final bölümü ile 12 Mart 2018 Pazartesi günü Atv ekranlarına veda etti.

14 Mart 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler final 113.bölüm izle Kırgın Çiçekler finalinde neler yaşandı


Kırgın Çiçekler dizisi neden final yaptı? Atv'de dün akşam yayına giren Kırgın Çiçekler 113.final bölümünde neler yaşandı? sorusuna yanıt arayan dizi izleyicileri için Kırgın Çiçekler 113. final bölümü izleme linkini bu haberimizde yer verdik. Finalin tekrarını izlemelek isteyen izleyiciler; haberimizde yer alan linki  taklımaları yeterli olacaktır. Güçlü oyuncu kadrosu ile birlikte başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yıldız, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 113.final bölümünde Ali cinayetin tanıkları ve yardımcısı olan kızların teslim olması gerektiğini vurgulamıştı. Kızlar ise daha fazla kaçamayacaklarını bildikleri için durumu kabul etmişti. Songül hamile olduğu için tüm yaşananları saklayan kızlar sonunda her şeyi ona itiraf etmişti. Songül ilk olarak kızlara tüm yaşananları gizledikleri için kızmıştı. Daha sonra ise yardım almak için Feride Hoca’ya gitmeyi önermişti. Kızlar ise Feride hocaya sığınsalar da bir çözüm bulamamıştılar. Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Kırgın Çiçekler final bölümü ile 12 Mart 2018 Pazartesi günü Atv ekranlarına veda etti...

5 genç kızın dramatik hayat öykülerini anlatan Kırgın Çiçekler, yayınlanacak 113. son bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek. Kırgın Çiçekler'in merakla beklenen final bölüm fragmanı ise izleyici ile paylaşıldı.

Üç sezondur ilgiyle izlenen dizi Kırgın Çiçekler, ekranlara gelecek olan 113. bölümünün ardından final yapacak. Yetiştirme yurtlarında kalan beş genç kızın başından geçen dramatik olayları ve bu kızların hayata karşı yaşadığı zorlukları anlatan Kırgın Çiçekler'in 113. yeni bölümü yine heyecan dolu olacak. Dizinin yayınlanan 112. bölümünde kızlar peşlerindeki polisten kurtulmak isterken araba ile uçurumdan aşağı yuvarlanmıştı. Son bölüme dair soru işaretlerinin giderileceği ve akılda kalan soruların yanıtlanacağı Kırgın Çiçekler 113. bölümü seyirciler merakla bekliyor. Kırgın yayınlanacak Çiçekler'in 113. bölümü aynı zamanda son final bölümü olacak.

Kırgın Çiçekler’in son bölümünde; Ali kızların teslim olmasını istemişti. Kızlar ise daha fazla cinayeti saklayamayacaklarını bildiklerinden teslim olmaya karar vermişti. Bu yüzden sevdikleri ile vedalaşan kızlar son olarak Songül ile vedalaşmaya gitmişti. Fakat Songül’ün karar ile kızların durumu tamamen değişmişti.
Kırgın Çiçekler’in heyecanla beklenen 113. bölüm fragmanında neler yaşanacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
 

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


 
Kırgın Çiçekler Dizisinin 112. Bölümünde Neler Oldu?
 
Kırgın Çiçekler’in ekrana gelen 112. bölümünde; Ali cinayetin tanıkları ve yardımcısı olan kızların teslim olması gerektiğini vurgulamıştı. Kızlar ise daha fazla kaçamayacaklarını bildikleri için durumu kabul etmişti. Songül hamile olduğu için tüm yaşananları saklayan kızlar sonunda her şeyi ona itiraf etmişti. Songül ilk olarak kızlara tüm yaşananları gizledikleri için kızmıştı. Daha sonra ise yardım almak için Feride Hoca’ya gitmeyi önermişti. Kızlar ise Feride hocaya sığınsalar da bir çözüm bulamamıştılar. Bunun üzerine Songül kızlar alıp polise kendisi teslime etmek istemişti. Fakat araçta giderken aniden karar değiştirip polisten kaçmaya başlamıştı. Polis kızların olduğu arabayı kovalayınca kızlara kaçmaya devam etmişti. Songül ise bu kovalamacada aracın hakimiyetini kaybederek kaza yapmıştı. Kızlar uçurumdan araçla düşerek ağır yaralanmıştı.


Kırgın Çiçekler 113. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Kırgın Çiçekler’in final bölümü olan 113. Bölüm fragmanında; kızlar uçuruma araçları ile düştükleri araçtan sağ kurtuluyor.  Fakat içlerinden Songül kazanın etkisiyle erken doğum yapmak zorunda kalıyor. Songül’ün bebeği sağlıklı bir biçimde doğuyor. Fakat erken doğum olduğundan kuvöze alınıyor. Kazanın etkisiyle Songül zorlu anlar geçiriyor.  Kızlar  kazanın ardından kendilerini toparlayınca, Songül’ün hastanedeki odasına gidiyor. Songül’ün bayağı küçük kızını onlara emanet ettiğini belirtiyor. Daha sonra acısına fazla dayanamayarak can veriyor. Kızlar Songül’ün ölümünün ardından kendilerini kaybediyor. Kimse bu kaybı beklemediği için isyan ediyorlar ve haykırarak ağlıyorlar. Songül’ün kocası Gürkan’a da haber veriliyor. Songül’ün cenazesi toprağa verilirken  eşi Gürkan ve  canından çok sevdiği arkadaşları onun ardından göz yaşı döküyor. Kızlar Songül’ün ismini yaşatmak için adını yetiştirme yurduna veriliyorlar. Songül’ün kızı ise kız arkadaşları tarafından sahiplenerek yetiştiriliyor. Kızlar geçen zamanla beraber hayatlarına devam ediyor. İçlerinden Eylül ise muradına eriyor ve sevdiği adamla evleniyor. Türlü zorluk ve acı ile geçen onca bölümün ardından Kırgın Çiçekler bir eksik ile olsa da mutluluğa kavuşuyor.

Kırgın Çiçekler Dizisinin Konusu
 
Kırgın Çiçekler dizisinde çeşitli sebepler ile yetimhaneye düşmüş 5 tane kızın hikayesini anlatıyor. Her birinin ayrı acısı ayrı geçmişi olan bu kızları birleştiren şey hayat mücadelesi oluyor. Birbirlerine dert ortağı olan, yeri geldiğinde ise birbiri için kavgalara olaylara karışan bu kızların zorlu hayatlarının hikayesini Kırgın Çiçekler dizisinde izliyoruz.

KIRGIN ÇİÇEKLER 113.BÖLÜM FRAGMANI

 
Kırgın Çiçekler Dizisinin Oyuncuları

Gökçe Akyıldız ( Songül ) : Yetimhanede uzun süredir bulunan Songül annesini küçük yaşta kaybetmiş, babası da hapse girince akrabaları tarafından yurda atılmıştır. Sert bir kişiliği olan ve haksızlıklara korkusuzca göğüs geren bir yapısı vardır.

Eylül ( Biran Damla Yılmaz ) : Eylül babasının küçük yaşta kaybedip üvey baba tacizi ile yaşamaya çalışan bir kızdır. Üvey babasının tacizlerinden kaçar ve yetimhaneye sığınır.



Cemre ( Hazar Motan ) : Cemre ise sonradan yetimhaneye düşmüş olan kızlardan biridir. Nişantaşında oturan zengin bir kız çocuğu olup , ailenin tek kızıdır. Babasının iflası ile her şeyini kaybeder. Bu yüzden yetimhaneye düşen Cemre, oraya ve ortama alışmakta zorluk çeker.

Kader ( Çağla Irmak ) : Kader duygusal bir kız olarak arkadaşlarına hep destek olur. Doğduğundan fırının un çuvalları arasına bırakıp terk edilmiş bir kız olarak yetimhanede yaşar. Her zaman kız arkadaşlarını iyiliği için çaba harcar.
Meral ( Aleyna Solaker ) : Kızlar arasında en asi olan kişi Meraldir. Gayri meşru olarak doğduğu için yetimhaneye verilmiş ve annesini hiç tanımamış biridir. Zaman zaman kötü yönü ağır bastığından çevresindekilere zarar verebiliyor.

Kırgın Çiçekler dizisi neden final yaptı? Atv'de dün akşam yayına giren Kırgın Çiçekler 113.final bölümünde neler yaşandı? sorusuna yanıt arayan dizi izleyicileri için Kırgın Çiçekler 113. final bölümü izleme linkini bu haberimizde yer verdik. Finalin tekrarını izlemelek isteyen izleyiciler; haberimizde yer alan linki  taklımaları yeterli olacaktır. Güçlü oyuncu kadrosu ile birlikte başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yıldız, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 113.final bölümünde Ali cinayetin tanıkları ve yardımcısı olan kızların teslim olması gerektiğini vurgulamıştı.