18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler 86. bölümde kızlar yine zor durumda

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Kırgın Çiçekler oldukça sevilen bir dizi. Yeni bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerden gelen en çok soru Kırgın Çiçekler fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusu oluyor. Kırgın Çiçekler’in son bölümünde Defne’ye gizemli bir mesaj geliyor, annesi ise ona gerekleri öğrenirse çok üzüleceğini söylüyor.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler 86. bölümde kızlar yine zor durumda

ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler her pazartesi seyircisi ile buluşuyor. Kırgın Çiçekler’in son bölümünde Defne’ye gizemli bir mesaj geliyor, annesi ise ona gerekleri öğrenirse çok üzüleceğini söylüyor. Artık zengin olduğunu düşünen Meral ise aslında zengin olan kişinin Kader olduğunu öğreniyor.

 

KIRGIN ÇİÇEKLER 87. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler her pazartesi seyircisi ile buluşuyor. Kırgın Çiçekler’in son bölümünde Defne’ye gizemli bir mesaj geliyor, annesi ise ona gerekleri öğrenirse çok üzüleceğini söylüyor. 

Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır. Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulu. Mektupta gerçekten bu zenginliğin sahibi olan kişinin Kader olduğu yazılıdır.