25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler'de Neriman bunalımda

Kader arkadaşlarının kendi evine taşınmasını istemektedir. Zehra kıza sinsi akıllar verince, Kader kızları yurttan attırmaya kara verir. Ejder, Kader'in isteğini yerine getirmek üzere harekete geçer.

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler'de Neriman bunalımda

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Çağla Irmak, Esra Dermancıoğlu, Arif Diren, Veda Yurtsever, Nil Keser, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Tayanç Ayaydın, Deniz Uğur, Burak Tozkoparan, Hazal Benli, Zeynep Irgat ve Esma Yılmaz gibi isimlerin paylaşıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 101.BÖLÜM ÖZETİ

Ali, Eylül'e aşkını itiraf etmeye karar verir. Eylül'ü çok şık bir restoranda akşam yemeğine davet eder. Feride ve Toprak, bunalımda olan Neriman Hanım'la ilgilenmek zorunda kalırlar. Kader arkadaşlarının kendi evine taşınmasını istemektedir. Zehra kıza sinsi akıllar verince, Kader kızları yurttan attırmaya kara verir. Ejder, Kader'in isteğini yerine getirmek üzere harekete geçer. Olaylar çığırından çıkınca, Songül üzüntüden bebeğini düşürme riskiyle karşı karşıya kalır.



KIRGIN ÇİÇEKLER 100.SON BÖLÜM ÖZETİ

Meral suçunu kabullenince, kızlar şoka girer. Kader yurttan ayrılıp Macide ve Ejder'le yaşamaya başlar. Evde kutlama partisi verir. Partiye gelen Ali, Eylül'e aşkını itiraf eder. Zehra bu sefer Kader'e yaranmak için yeni planlar peşine düşer. Meral ise nereye gideceğini, ne yapacağını bilmez haldedir. Neriman açığa alınır, eşyalarını toplayıp yurttan ayrılır. Kızlar, Kader ve Meral'i barıştırmak isterken, Kader kimsenin beklemediği bir karar verir. Meral dolandırıcılıktan tutuklanır.



Kırgın Çiçekler, atv ekranında 100’üncü bölüme ulaştı, oyuncular ve yapım ekibi başarılarını özel bir geceyle kutladı. Madalyayla ödüllendirilen dizi ekibi, 100 bölümdür kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür etti