25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler'de Kader zor durumda

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde Kader kayıplara karışırken yerini bilen Harika kaza yaptığını öğrenen kız arkadaşları hastaneye koşar. Kader'in yaşadığını öğrenen kızlar yerini öğrenmek için Harika'nın hastaneden sağ salim çıkmasını bekliyor. Ameliyata alınan Harika'nın sağlık durumu ise nasıl olacağı bilinmiyor. Ancak mobese kameralarını takip edip Kaderin yerini öğrenmek için harekete geçen kızlar bir ipucu bulabilecek mi merak ediyor. Feride ise küçük bir kızı kurtarmak için polisle işbirliği içine girer.

24 Ekim 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler'de Kader zor durumda

Kırgın Çiçekler dizisi 94. son bölümünde bu hafta  Kader'in sağlık durumu hakkında önemli bir gelişmenin yaşanacağını gösterdi. Geçtiğimiz hafta Ejder tarafından bıçaklandıktan sonra ağır yaralı bir şekilde odanın içerisinde yalnız kalan Kader ölüme terk edilmişti. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından Kader için anma töreninin düzenlenmesi Kırgın Çiçekler'in 23 Ekim'deki bölümünde genç kızın öleceği şeklinde yorumlandı. 
 

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ATV


KIRGIN ÇİÇEKLER 95. BÖLÜM FRAGMANI



 

KIRGIN ÇİÇEKLER 94. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta Harika, Kader'in yaşadığını söyler. Kızlar çok heyecanlanır. Harika ile konuşmak üzere eve gittiklerinde, kızın kaza geçirdiğini öğrenirler. Macide perişan haldedir. Ejder her şeyden habersizmiş gibi davranır. Songül ve Güney yeni evlerine taşınır. Feride ve Ali yeni bir dava dosyası alarak, tüyler ürperten bir olayın peşine düşerler. Kızlar Kader'i ararken, vakit geçtikçe umutlar tükenmek üzeredir.