20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler son 97. bölümde neler oldu

Yayına giren Kırgın Çiçekler son 96. bölümde konserde bayılan Serkan, hastaneye kaldırılır. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söylerler. Diziyle birlikte üne kavuşan beş genç kız, senaryo ilerledikçe büyüdü, yetiştirme yurdundan çıktı ve hayata atıldı.

14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler son 97. bölümde neler oldu

Dizinin tekrarını izlemek isteyenler için haberimizde yer alan "Kırgın Çiçekler son bölüm izle" linki üzerinden Kırgın Çiçekler 97.bölüme ulaşabilirler. Dizide konserde bayılan Serkan, hastaneye kaldırılır. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söylerler.Kader'in babasını aramaya devam ettiği Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ile genç kızın ümitsizliğinin devam edeceğini gösterdi. Meral ile bir görüşme gerçekleştirerek babasını araştıracağını ifade eden Kader, kız arkadaşından beklemediği bir yanıt alacak. “O seni merak etseydi arar bulurdu” diyen Meral, Kırgın Çiçekler dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümünde bir itirafta bulunacak.

Kırgın Çiçekler son bölümde şarkı söylemek için çıktığı sahnede fenalaşan Serkan'ın durumu arkadaşlarına büyük panik yaşatmıştı. Hastalığı ile mücadele eden Serkan, Emre Aydın’ın kendisini sahneye davet etmesiyle büyük sevinç yaşamış ancak sahnede fenalaşınca arkadaşları apar topar kendisini hastaneye kaldırmıştı.

 

KIRGIN ÇİÇEKLER 97. BÖLÜM ÖZETİ

"Ne annem var ne babam... Resmen kimsesizim ben!"

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta Konserde bayılan Serkan, hastaneye kaldırılır. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söylerler. Serkan yaşam savaşı verirken Cemre perişan haldedir. Ejder evden gitmek için Meral'den yüklü bir para ister. Ali ve Eylül giderek yakınlaşmaktadır. Kader aile geçmişini araştırmaya kararlıdır. Meral gerçeği öğrenmemesi için bir oyun oynayarak Kader'i inandırır. Meral, Kader'in çok üzüldüğünü görünce pişman olur. Bütün olacakları göze alarak gerçeği söylemeye karar verir.